تاریخ: ۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۹ ، ساعت ۱۶:۴۰
بازدید: ۱۹۴
کد خبر: ۱۰۰۱۳۷
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت

تحقق جهش تولید در گلستان با احیای ۵۰ کارخانه غیرفعال

می متالز - حفظ اشتغال موجود واحدهای تولیدی و خدماتی و احیای ۵۰ کارخانه غیرفعال گلستان، مهمترین برنامه اداره‌کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی و سازمان صنعت، معدن و تجارت استان برای تحقق شعار جهش تولید در سال ۹۹ است.
تحقق جهش تولید در گلستان با احیای ۵۰ کارخانه غیرفعال

به گزارش می متالز، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گلستان و رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت گلستان روز دوشنبه در حاشیه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید گنبدکاووس اظهار داشتند که حفظ اشتغال واحدهای تولیدی و خدماتی آسیب دیده از کرونا و احیای واحدهای تولیدی غیرفعال برای بازگشت به کار کارگران، پیش شرط‌ مهم تحقق شعار جهش تولید مورد نظر رهبر معظم انقلاب است.

پرداخت تسهیلات بانکی به کارفرمایان و صاحبان واحدهای تولیدی آسیب دیده از کرونا و واحدهای تولیدی غیرفعال برای حفظ اشتغال موجود و فراهم کردن زمینه بازگشت به کار کارگران، مهمترین برنامه کاری این ۲ اداره کل در گلستان است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گلستان گفت: پرداخت تسهیلات بانکی برای واحدهای تولیدی آسیب دیده از کرونا از هفته آینده در استان آغاز می‌شود که کارفرمایان و صاحبان واحدهای تولیدی، خدماتی، گردشگری و بنگاه‌های زودبازده متقاضی برای دریافت این تسهیلات باید در سامانه "کارا" ثبت نام کنند.

سعید مازندرانی اظهار داشت: سقف تسهیلات قابل پرداخت به واحدهای آسیب دیده که بیشتر خُرد و متوسط هستند، برای حفظ اشتغال هر کارگر ۱۲۰ تا ۲۰۰ میلیون ریال با کارمزد ۱۲ درصد و با بازپرداخت ۲۴ ماهه است.

وی همچنین از آغاز پرداخت بیمه بیکاری به ۱۳ هزار و ۵۰۰ کارگر بیکار شده پس از شیوع کرونا از اواخر اردیبهشت خبر داد و افزود: از زمان اعلام فراخوان ثبت نام در سامانه، ۱۶ هزار و ۳۱۱ کارگر واحدهای تولیدی و خدماتی استان برای دریافت بیمه بیکاری ثبت نام کردند که پس از بررسی‌ها، مقرری بیکاری برای ۱۳ هزار و ۵۰۰ نفر برقرار می‌شود.

به گفته مازندرانی، هنوز سهمیه اشتغال و نیز سهم اعتباری برای ایجاد اشتغال روستایی، مشاغل خانگی و بنگاه‌های زودبازده گلستان در سال جاری مشخص نشده است.

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت گلستان نیز اعلام کرد که احیای ۵۰ واحد تولیدی غیرفعال یکی از برنامه‌های این سازمان برای تحقق جهش تولید است که لازمه آن تخصیص ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال تسهیلات است.

حسین طلوعیان گفت: احیای واحدهای تولیدی غیرفعال از برنامه‌های اصلی وزارت صنعت، معدن و تجارت در چند سال گذشته بوده که هر سال ۴۰ تا ۵۰ واحد با پرداخت تسهیلات یا رفع موانع به چرخه تولید بازگشتند.

وی گفت که پارسال ۴۱ واحد غیرفعال گلستان با ظرفیت اشتغال ۳۷۰ نفر به چرخه تولید بازگشت.

گلستان هزار و ۲۰۰ واحد صنعتی در بخش صنعت و صنایع تبدیلی کشاورزی دارد که ۹۷ درصد آن را صنایع کوچک و متوسط تشکیل می‌دهد.

عناوین برگزیده
پرطرفدارترین عناوین