به گزارش می متالز، ظهر امروز در نشست شورای معادن استان سمنان با حضور سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری سمنان و سرپرست سازمان صنعت، معدن و تجارت استان، در ارتباط با ۱۷ مورد معدنکاوی در استان بحث و هماندیشی شد.
از تعداد معادن بررسیشده در این نشست، درباره پنج مورد مزایدهای و ۱۲ مورد هم در ارتباط با محدودههای ثبتشده که با مخالفت جزئی و کلی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان همراه بوده است، بحث و تبادلنظر شد.
۶۲۶ مورد پروانه بهرهبرداری برای حدود ۴۲ نوع ماده معدنی در سمنان وجود دارد و ظرفیت استخراج سالانه معادن در استان ۲۳ میلیون تن است.
پراکندگی و تنوع مواد معدنی در گستره ۹۷ هزار و ۴۹۱ کیلومترمربعی استان سمنان بهگونهای است که از معادن این استان سالانه ۲۳ میلیون تن مواد معدنی استخراج میشود.
۲۰ درصد از معادن کشور سهم استان سمنان است و این استان با داشتن ۶۲۶ معدن، از نظر تعداد معادن رتبه پنجم و در شاخص استخراج رتبه ۶ کشور را دارد.
استاندار سمنان در این نشست گفت: فعالیت معادن برای اکتشاف و استخراج در استان سمنان منوط به رعایت ضوابط زیستمحیطی و چارچوبهای قانونی باشد.
علیرضا آشناگر افزود: در استان سمنان امکان اعطای مجوز به معدنکارانی که ضوابط زیستمحیطی را رعایت نمیکنند، وجود ندارد.
وی خاطرنشان کرد: معدنکاوی و استخراج معادن در استان سمنان با رعایت نکات قانونی و توجه به مسائل زیستمحیطی باشد و نظارت در این ارتباط روزافزون و مستمر ادامه یابد.
استاندار سمنان گفت: حفاظت از عرصهها و منابع طبیعی باوجود معدنکاوی و استخراج در دستور کار دستگاههای اجرایی باشد و با افزایش نظارتها، دستدرازی غیرکارشناسی به عرصههای طبیعی به حداقل خواهد رسید.