به گزارش می متالز، این نماینده مجلس عنوان کرد: این واقعیت را باید پذیرفت که بدون شفافیت قابل قبول در فعالیت های اقتصادی، سرمایه ها به بخش های مولد جذب نمی شود و همچنان انگیزه برای ورود به بازارهای سفته بازی باقی می ماند.
منصوری افزود: شفافیت و ایجاد رقابت واقعی در میان تولیدکنندگان و فراهم کردن زمینه انحصارزدایی در بازارها از اصول بهبود فضای کسب و کار است که این روزها توجه ها به بازار سرمایه به عنوان یکی از بازارهای شفاف کشور زیاد شده است.
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس اظهار داشت: شفافیت در بازار کالای کشور در بستر بورس کالا به عنوان بازار رسمی کالایی رقم می خورد که باید زمینه رشد عرضه کالاها در این بستر به خصوص در سال جهش تولید فراهم شود؛ با تمرکز عمده معاملات محصولات مهم و مواد اولیه در بورس کالا، شرکت هایی که شفافیت را به جای فعالیت در فضای غیرشفاف ترجیح می دهند مشخص شده و می توان مشوق هایی برای این دست شرکت ها علاوه بر مزایای فعلی ورود به بورس در نظر گرفت.
منصوری گفت: نوسانات بالای اقتصاد و تورم ما که عمدتا ناشی از نرخ ارز است بازهم بر لزوم تمرکز معاملات و عرضه های مناسب مواد اولیه در بورس کالا تاکید می کند تا واحدهای تولیدی بتوانند با برنامه و بدون دغدغه محصول مورد نیازشان را از بورس تامین کنند.
وی در پایان با بیان اینکه مکانیسم کشف قیمت کالاها در بورس برپایه عرضه و تقاضای فعالان بازار است، گفت: اگر در این سازوکار، عمده عرضه یک کالا در برابر عمده حجم تقاضا قرار گیرد، بهترین نرخ که مورد رضایت طرفین است کشف می شود که همین اتفاق در تورم، کاهش التهابات و تعادل بازارها اثر ویژه ای خواهد داشت اما به همین نسبت هر مقدار که عرضه ها در بورس کم یا بخشی از تقاضا در بازار غیررسمی باشد، از نقطه ایده آل برای کشف قیمت فاصله می گیریم.