تاریخ: ۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۹ ، ساعت ۲۱:۴۰
بازدید: ۲۴۴
کد خبر: ۱۰۰۶۰۰
سرویس خبر : انرژی
خادمی مطرح کرد:

جهش قیمت طلای سیاه با عادی شدن وضعیت صنعت در جهان

می متالز - عضو کمیسیون انرژی مجلس می‌گوید: در چین تردد در خیابان‌ها به وضعیت عادی برگشته لذا افزایش مصرف سوخت و نرخ فعالیت پالایشگاهی تقویت شده و به دنبال آن قیمت جهانی نفت کمی بالا رفته است.
جهش قیمت طلای سیاه با عادی شدن وضعیت صنعت در جهان

به گزارش می متالز، هدایت الله خادمی در تحلیل قیمت نفت در معاملات امروز (پنجشنبه 11 اردیبهشت‌ماه) بازار جهانی گفت: اگرچه صنعت در دنیا مدتی به دلیل شیوع بیماری کرونا متوقف شد اما با نزدیک شدن به پایان این بیماری درخواست‌ها برای خرید نفت و به دنبال آن قیمت‌ها به مرور افزایش پیدا می‌کنند.

نماینده مردم ایذه و باغملک در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: نفت کالای پرمصرفی است که همه کشورها به ویژه کشورهای صنعتی  به آن برای تولید سوخت و برق و راه انداختن سیستم حمل و نقل زمینی و هوایی نیاز دارند.

وی با بیان اینکه استفاده از طلای سیاه جریانی مداوم دارد و شاید بتوان مصرف را کاهش داد اما نمی‌توان برای همیشه آن را حذف یا ذخیره کرد، افزود: هرچه صنعت در کشورها بیشتر رونق گیرد قیمت نفت نیز به میزان متعادل خود نزدیک می‌شود.

عضو کمیسیون انرژی مجلس با بیان اینکه رسانه‌های جهانی، کاهش غیرمنتظره ذخایر بنزین آمریکا و رشد تقاضا را گزارش می‌دهند، اظهار کرد: در چین و برخی از  کشورها هم تردد در خیابان‌ها به وضعیت عادی برگشته که افزایش مصرف سوخت و نرخ فعالیت پالایشگاهی را تقویت خواهد کرد.

بهای معاملات نفت در بازار نیویورک پس از این که روز چهارشنبه  به حدود یک پنجم ارزششان افزایش پیدا کردند، روز جاری حدود ۱۵ درصد رشد کرده و به ۱۷ دلار در هر بشکه رسیدند.

گزارش اداره اطلاعات انرژی آمریکا کاهش غیرمنتظره ذخایر بنزین آمریکا و رشد تقاضا را نشان داد. در چین هم تردد در خیابانها به وضعیت عادی برگشته و افزایش مصرف سوخت و نرخ فعالیت پالایشگاهی را تقویت خواهد کرد.

مدیر شرکت بازرگانی "گروه انرژی مرکوریا" اعلام کرده که تولید نفت آمریکا در ماه مه دو میلیون بشکه در روز در مقایسه با مارس سقوط می کند و قیمت نفت احتمالا به کف خود رسیده است. روسیه هم اعلام کرده که تولیدش را حدود یک پنجم کاهش خواهد داد و نروژ هم از محدودیت تولید نفت خود خبر داده است.

با وجود کاهش عرضه از سوی تولیدکنندگان و نشانه هایی از بهبود تقاضا، همچنان اشباع عرضه عظیمی وجود دارد که پیش از بهبود قابل توجه قیمتها باید حذف شود. ناوگانی از ابرنفتکشها که حامل ۴۳ میلیون بشکه نفت عربستان سعودی هستند در مسیر آمریکا هستند و ورود آنها اشباع عرضه در بزرگترین اقتصاد جهان را تشدید خواهد کرد.

بهای معاملات وست تگزاس اینترمدیت برای تحویل در ژوئن حدود ۱۵ درصد افزایش یافت و به ۱۷ دلار و ۳۱ سنت در هر بشکه رسید. این شاخص روز گذشته جهش یافته بود.

بهای معاملات نفت برنت با ۱۰.۵ درصد افزایش، به ۲۴ دلار و ۹۰ سنت در هر بشکه رسید. نفت برنت روز گذشته با ۱۰ درصد افزایش قیمت بسته شده بود.

الکساندر نواک، وزیر انرژی روسیه به خبرگزاری اینترفکس اظهار کرد که شرکتهای روسی تولیدشان را در راستای توافق اوپک پلاس ۱۹ درصد نسبت به سطح تولید فوریه کاهش خواهند داد. نروژ که بزرگترین تولیدکننده نفت غرب اروپاست، اعلام کرده که تولیدش را در ژوئن ۲۵۰ هزار بشکه در روز و در نیمه دوم سال ۲۰۲۰ به میزان ۱۳۴ هزار بشکه در روز کاهش خواهد داد.

عناوین برگزیده