تاریخ: ۰۸ بهمن ۱۳۹۶ ، ساعت ۲۲:۱۶
بازدید: ۷۳۹
کد خبر: ۱۰۰۷۲
سرویس خبر : معادن و مواد معدنی
مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی چادرملو خبر داد:

افتتاح رسمی ۲ طرح بزرگ چادرملو در دهه فجر

می متالز - یزد ـ مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی چادرملو گفت: طرح‌های فولاد یک میلیون و ۳۰۰ هزار تنی و نیروگاه ۵۰۰ مگاواتی سیکل ترکیبی چادرملو در اردکان، همزمان با ایام دهه فجر به طور رسمی افتتاح می‌شوند.
افتتاح رسمی ۲ طرح بزرگ چادرملو در دهه فجر

به گزارش می متالز، محمود نوریان با بیان اینکه این مجموعه صنعتی و معدنی همواره در راستای خلق ارزش افزوده در فرآیند تولید گام برداشته است، اظهار داشت: می‌توان به جرأت گفت که چادرملو اکنون به مرحله ای رسیده که محصول خود را با استخراج مواد اولیه از دل زمین و معدن آغاز می کند و پس از فرآوری و تولید کنسانتره در پنج خط تولید با ظرفیت ۱۰.۵ میلیون تن در سال فعالیت می‌کند.

وی افزود: علاوه بر تامین مواد اولیه کارخانه گندله سازی اردکان که امسال حدود  ۳ میلیون و ۷۰۰ هزار تن گندله تولید کرده و به زودی به مرز ۴ میلیون تن می رسد، خوارک لازم برای واحدهای بزرگ فولادی کشور از جمله فولاد مبارکه و خوزستان را نیز تامین می کند.

نوریان ادامه داد: در مرحله بعدی با سرمایه گذاری در دو واحد تولید آهن اسفنجی و شمش فولاد غدیر ایرانیان و ارفع  بخشی از گندله تولید شده به این واحدها منتقل و مازاد آن به صنایع فولاد کشور عرضه می شود.

مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی چادرملو عنوان کرد: در آخرین مرحله از زنجیره تولید فولاد، چادرملو اقدام به سرمایه گذاری در طرح نورد و فولاد سرمد ابرکوه کرده که سالانه بالغ بر ۵۰۰ هزار تن انواع میلگرد تولید می کند.

وی افزود: پروژه کارخانه فولاد چادرملو نیز که قادر است تا یک میلیون و ۳۰۰ هزار تن شمش فولاد تولید کند، امسال به مرحله بهره برداری رسیده و هفته آینده همزمان با ایام دهه فجر انقلاب اسلامی با حضور مقامات کشوری به طور رسمی افتتاح می شود.

نوریان بیان کرد: پیش‌بینی شده تا پایان امسال بیش از ۳۰۰ هزار تن شمش فولادی در این واحد تولید شود به این ترتیب می توان گفت که چادرملو یکی از معدود شرکت‌های بزرگ معدنی و صنعتی است که توانسته پیشگامی خود را در تکمیل چرخه تولید فولاد به اثبات برساند.

وی، افتتاح رسمی نیروگاه ۵۰۰ مگاواتی سیکل ترکیبی اردکان در مجتمع صنعتی چادرملو را نیز از دیگر برنامه‌های این شرکت عنوان کرد و گفت: این نیروگاه در سه فاز با سرمایه گذاری بیش از ۱۳ میلیارد ریال و سهم ارزی ۲۶۵ میلیون دلار اجرا و هم‌اکنون وارد شبکه سراسری برق شده است.

مدیرعامل چادرملو یادآور شد: در حال حاضر بیشتر امور شرکت توسط پیمانکاران اجرا می‌شود و مستخدمین چادرملو به طور عمده در قسمت‌های مالی، اداری، بازرگانی، مهندسی و نظارت و بعضی بخش‌های معدنی کار می‌کنند.

وی افزود: علاوه بر واحدهای فرآوری و معدن،‌ بخش‌هایی در چادرملو داریم که طرح‌های دانش‌بنیان را پیگیری می‌کنند به عنوان مثال در بخش کنترل هوشمند چادرملو (دیسپچینگ) حدود ۴۰ تا ۵۰ مهندس کامپیوتر فارغ التحصیل یزد مشغول به کار هستند که با ابداع نرم افزارهای رایانه ای و بهره گیری از روش‌های دریافت اطلاعات آنلاین، تمام مراحل عملیاتی در معدن را تحت نظارت و کنترل قرار داده‌اند.

نوریان ادامه داد: با این روش علاوه بر کاهش هزینه‌های نظارت و کنترل خطاهای انسانی، سرعت عملکرد در واحد زمان نیز افزایش یافته است همچنین چندین شرکت نوآور نیز به منظور پیشبرد اهداف چادرملو با ما همکاری مستمر دارند که از جمله آنها، شرکت «گواه صنعت» است که با مهندسی معکوس اقدام به طراحی قطعات می کند یا شرکت «کانی کاوان» که در زمینه نگهداری دیواره‌های معدن، کار مطالعاتی انجام می‌دهد.

وی  افزود: شرکت «ارکان تدبیر» نیز کار نظارت را انجام می‌دهد و بیش از ۴۰ مهندس با تجربه در آن کار می کنند ضمن اینکه شرکت «پامیدکو» نیز احداث شده تا یک‌سری کارهای اجرایی را انجام دهد.

نوریان خاطرنشان کرد: علاوه بر آن تعداد زیادی فارغ التحصیل دانشگاهی نیز با ما همکاری می کنند که اگر واحد تولید فولاد مجموعه ما به طور کامل راه اندازی شود، ۸۰۰ تا ۸۵۰ نیرو جذب خواهند شد.

مدیرعامل شرکت چادرملو اظهار داشت: در فولاد سرمد نیز حدود ۵۰۰ نفر مشغول به کار می شوند ضمن اینکه در حال حاضر بیش از ۷ هزار نفر در مجتمع‌های معدنی و صنعتی چادرملو به طور مستقیم مشغول به کار هستند.

عناوین برگزیده