تاریخ: ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۹ ، ساعت ۱۴:۱۱
بازدید: ۲۴۱
کد خبر: ۱۰۰۷۲۴
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت
سرپرست سازمان صمت استان سمنان خبر داد؛

تشکیل ۹۰۰ پرونده تخلف قاچاق کالا به ارزش بیش از ۹۰ میلیارد ریال در سال 98

می متالز - سرپرست سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان از کشف بیش از ۹۰ میلیارد ریال کالای قاچاق در یکسال گذشته در استان خبر داد.
تشکیل ۹۰۰ پرونده تخلف قاچاق کالا به ارزش بیش از ۹۰ میلیارد ریال در سال 98

به گزارش می متالز، علی تشنه دل در جلسه کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان ضمن ارائه گزارشی از عملکرد کارگروه حمایت از تولید و نظارت بر شفاف سازی کالا در سطح عرضه کمیسیون برنامه ریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان گفت: در سال گذشته و در قالب گشت های نظارت و بازرسی، ۸ هزار و ۳۲۴ مورد بازرسی قاچاق کالا از واحدهای صنفی و غیر صنفی در سطح استان صورت گرفته است.

وی افزود: گشت های نظارت و بازرسی از سطح عرضه با همکاری اعضای کارگروه حمایت از تولید و نظارت بر گردش کالا و دستگاههای ذیربط از قبیل سازمان صنعت، معدن و تجارت استان، دانشگاه علوم پزشکی، تعزیرات حکومتی، اصناف، دخانیات، نیروی انتظامی، استاندارد و غیره در شهرهای استان سمنان انجام گرفته است.

سرپرست سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان تصریح کرد: در این گشت‌های بازرسی که بمنظور مبارزه با کالای قاچاق سلامت ‌محور، مواد غذایی و لوازم آرایشی و بهداشتی و ۱۱ قلم کالا انجام شده است، ۹۰۱ پرونده قاچاق تنظیم و به مراجع قانونی ارجاع شده است.

تشنه دل بیشترین کشفیات کالای قاچاق را مواد دخانیات، آرایشی و بهداشتی، سوخت و مواد غذایی عنوان کرد و اظهار داشت: ارزش ریالی این تعداد پرونده قاچاق که طی یکسال گذشته تنظیم شده ۹۰میلیارد و ۲۶۳ میلیون و ۴۷۴ هزار ریال می باشد.

رئیس کارگروه حمایت از تولید و نظارت بر گردش کالا در سطح عرضه افزود: نظارت مستمر بر کالاهای داخلی با هدف تنظیم بازار، ساماندهی عاملان مجاز عرضه، پیشگیری از عرضه کالای دخانی و نظارت بر میادین میوه و تره بار و فروشگاه های بزرگ عرضه محصولات کشاورزی در بحث سم و کود و پاک‌سازی نقاط آلوده خرید و فروش نیز همواره مدنظر بوده است و انجام ۱۷ مرحله بررسی مدارک سوخت تقطیری بهمراه پلمپ و نمونه برداری از واحدهای تولیدی ، بازدید از کارخانجات و واحدهای تولید مشتقات فرآورده های نفتی بمنظور استانداردسازی و کدگزاری محصولات و صدور الکترونیکی مجوزهای ترخیص کالاهای صادراتی از مهمترین اقدامات این کارگروه در راستای مبارزه با قاچاق کالا است.

سرپرست سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان با اشاره به اقدامات انجام‌شده فرهنگی برای مبارزه با قاچاق کالا و همچنین حمایت از کالای ایرانی اظهار داشت: تبلیغ و تشویق مصرف کالای تولید داخلی و نقش آن در اشتغال و صادرات، استفاده از تمام ظرفیت‌های اطلاع‌رسانی تبلیغاتی و آموزشی اتحادیه‌های صنفی و اتاق اصناف به‌منظور فرهنگ‌سازی برای عدم عرضه کالای قاچاق و ارجحیت عرضه کالاهای تولیدی داخلی نیز از اقدامات فرهنگی انجام‌شده در این زمینه بوده است.

علی تشنه دل خاطرنشان کرد: در راستای حمایت از کالای ایرانی و رعایت حقوق مصرف کنندگان و همچنین در جهت اطلاع رسانی از اثرات و مضرات شوم استفاده از کالاهای غیرمجاز و قاچاق ۵۴ دوره و کارگاه آموزشی با همکاری دستگاه های عضو کارگروه حمایت از تولید، ویژه ی اصناف، واحدها و بنگاه های تولیدی، دستگاه های اجرایی و اقشار مختلف جامعه در طول یکسال گذشته برگزار شده است.

عناوین برگزیده