به گزارش می متالز، جلال میرزایی به ادامه جهش قیمت نفت از دو روز گذشته اشاره کرد و گفت: شیوع بیماری کرونا علاوه بر کاهش تولید در کشورهایی مانند چین، ژاپن، کره و هند، کاهش تقاضا برای نفت خام را نیز به دنبال داشت اما اکنون شرایط به سمت عادی شدن میرود و واحدهای تولیدی چین در حال راهاندازی است این اتفاق برای برخی از کشورهای اروپایی نیز رخ داده، لذا از سرگیری فعالیتها به تدریج افزایش تقاضا برای نفت خام و رشد قیمت را به همراه دارد.
نماینده مردم ایلام در مجلس شورای اسلامی به تصمیم گرفته شده توسط اوپک پلاس مبنی بر کاهش تولید به میزان 10 میلیون بشکه نفت در روز اشاره کرد و افزود: دولت امریکا نیز به دلیل دستیابی به منافع خود از این تصمیم حمایت و اطلاعات کرد، بنابراین میتوان پیشبینی کرد در هفتههای آتی نیز شاهد جهش قیمت نفت باشیم.
عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: قیمت نفت روز جمعه تحت تاثیر آغاز کاهش تولید نفت ازسوی تولیدکنندگان برای جبران افت تقاضا در بحران پاندمی کرونا و همچنین رشد کمتر از حد انتظار ذخایر آمریکا، افزایش یافت و این روند رشد ادامه داد.
بهای معاملات نفت برنت برای تحویل در ژوییه که معاملاتش از روز جمعه آغاز شد، با ۳۴ سنت معادل ۱.۳ درصد افزایش، به ۲۶ دلار و ۸۲ سنت در هر بشکه رسید. نفت برنت روز پنجشنبه ۱۲ درصد و در آوریل حدود ۱۱ درصد افزایش قیمت داشت اما این شاخص از ابتدای سال ۲۰۲۰ تاکنون تحت تاثیر پاندمی کرونا حدود ۶۰ درصد نزول کرده است.
بهای معاملات نفت آمریکا برای تحویل در ژوئن با ۷۰ سنت معادل ۳.۷ درصد افزایش، به ۱۹ دلار و ۵۴ سنت در هر بشکه رسید. شاخص نفت آمریکا روز گذشته ۲۵ درصد صعود داشت.
پیمان اوپک و متحدانش معروف به گروه اوپک پلاس برای کاهش ۹.۷ میلیون بشکه در روز از روز جمعه رسما آغاز شد.
بر اساس گزارش رویترز، عامل دیگری که از روند رشد قیمتها حمایت کرد، آمار اداره اطلاعات انرژی آمریکا بود که نشان داد ذخایر نفت هفته گذشته ۹ میلیون بشکه رشد کرده و به ۵۲۷.۶ میلیون بشکه رسیده است. این رقم کمتر از ۱۰.۶ میلیون بشکه رشد مورد پیش بینی تحلیلگران بود.