تاریخ: ۱۳ فروردين ۱۳۹۹ ، ساعت ۱۰:۰۰
بازدید: ۱۴۵
کد خبر: ۱۰۱۳۷۷
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت
پرداخت ۱۲۰۰ میلیارد تومان تسهیلات رفع موانع تولید؛

واحدهای راکد گیلان فعال شدند

می متالز - رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان برگزاری کارگروه‌های رفع موانع تولید و پرداخت هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان تسهیلات اختصاصی به تولیدکنندگان را مورد توجه قرار داد و گفت: واحدهای تولیدی راکد گیلان فعال شدند.
واحدهای راکد گیلان فعال شدند

به گزارش می متالز، با بیان اینکه در سال گذشته جلسات کارگروه‌های رفع موانع تولید به صورت منظم برگزار شده از پرداخت هزار و 200 میلیارد و 85 میلیون تومان تسهیلات اختصاصی در قالب این کارگروه خبر داد و اظهار داشت: تعداد زیادی از واحدهای راکد گیلان با حمایت‌های دولت فعال شدند.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان تعداد واحدهای تولیدی و صنعتی استان که از حالت تعطیلی و رکود خارج شده و در زنجیره تولید قرار گرفتند را بیش از 417 واحد اعلام کرد و بیان داشت: برگزاری مستمر جلسات کارگروه رفع موانع تولید به گواه آمارها و ارقام تأثیرگذاری بسیار چشمگیری در استان گیلان داشت.

دلق‌پوش با تأکید بر گیلان در میان سایر استان‌های کشور در حوزه پرداخت تسهیلات از سامانه رفع موانع تولید پیشتاز بوده و در سال گذشته رتبه سوم را به خود اختصاص داده است تصریح کرد: جلسات کارگروه‌های رونق و رفع موانع تولید با همت سازمان صمت و استانداری گیلان امسال نیز با قوت تمام برگزار می‌شود. 

بنگاه‌داری بانک‌ها بلای جان تولید

وی برخی از مشکلات و موانع عمده بخش تولید در وضعیت کنونی را برشمرد و با اشاره به اینکه واردات غیرضروری برخی از محصولات نظیر استثنائات تجاری(مناطق آزاد، کالای مسافری، کوله‌بری،‌ ملوانی) به این حوزه آسیب وارد می‌کند ابراز داشت: بانکداری غیراصولی و بنگاه‌داری بانک‌ها از دیگر موانع بخش تولید محسوب می‌شوند.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان نقص کلی و جزئی در زنجیره تولید و کمبود مواد اولیه برای ازدیاد ارزش افزوده محصولات صنعتی را از چالش‌های حوزه تولید ذکر کرد و افزود: فرسودگی ماشین‌آلات برخی از صنایع زمینه‌ساز کاهش بهره‌وری عوامل تولید و فرسایش در این حوزه است که باید برطرف شود.

دلق‌پوش با تأکید بر اینکه در حال حاضر بسیاری از تولیدات استان گیلان فرصت صادرات به سایر کشورهای منطقه را دارند خاطرنشان کرد: صنایع نساجی، سلولوزی و صنعت فولاد استان گیلان هم‌اکنون دارای رتبه‌های بسیار خوبی از حیث کیفیت تولید و استانداردسازی بوده و زمینه افزایش صادرات در آن‌ها فراهم است.

رئیس سازمان صنعت ، معدن و تجارت گیلان با بیان اینکه توجه به ظرفیت‌های متعدد این استان همواره می‌تواند راهگشای بسیاری از مشکلات اقتصادی کشور باشد اظهار داشت: احیاء و بازگرداندن جایگاه گیلان در تولید بسیاری از محصولات نظیر صنعت نساجی که در گذشته در آن سرآمد بود در دستور کار این سازمان قرار گرفته است.

وی پشتیبانی و حمایت از تولیدات دانش‌بنیان، فناور و علمی را یکی از برنامه‌ها و اولویت‌های وزارت صمت و اداره کل صنعت، معدن و تجارت گیلان تلقی کرد و بیان داشت: باید از تمام امکانات و ظرفیت‌های برای توسعه استان گیلان استفاده کنیم بنابراین جهت تحقق این هدف از تولیدات دانش‌بنیان و صادرات محور حمایت می‌شود.

عناوین برگزیده