تاریخ: ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۹ ، ساعت ۲۱:۰۲
بازدید: ۲۶۱
کد خبر: ۱۰۲۳۶۷
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت
پس از به روز صعود متوالی؛

دلار کوتاه آمد

می متالز - شاخص دلار پس از سه صعود متوالی عقب نشینی کرد.
دلار کوتاه آمد

به گزارش می متالز، شاخص دلار که نرخ برابری آن در مقابل سبدی از ارزهای جهانی را اندازه می‌گیرد، در معاملات امروز با ریزش ۰.۴۶ درصدی نسبت به روز قبل و در سطح ۹۹.۷۷۳ واحد بسته شد. نرخ برابری هر فرانک سوئیس معادل ۱.۰۲۹ دلار اعلام شد.  

با تداوم بسته ماندن کسب و کارها، آمارهای رشد به طرز کم سابقه‌ای همه را ناامید می‌کنند؛  در آمریکا برای نخستین بار از سال ۲۰۱۴ رشد اقتصادی در سه ماهه نخست امسال منفی شد که این رشد منفی ۴.۸ درصدی از زمان رکود بزرگ سال ۲۰۰۹ تاکنون بی سابقه بوده است. با این حال رییس بانک مرکزی آمریکا نسبت به بازگشت اقتصاد به سطح اولیه ثبات در آینده ای نزدیک ابراز امیدواری کرده است.  

اکنون بسیاری از کشورهای اروپایی در حال بررسی گزینه‌های موجود برای فرار از رشد اقتصادی منفی هستند و نخست وزیر ایتالیا با بحرانی خواندن شرایط اقتصادی منطقه یورو خواستار تسریع در تهیه بسته نجات شده است. هر چند سران اروپایی بر سر ایجاد یک بسته نجات یک تریلیون یورویی به توافق رسیدند اما اختلاف بر سر جزییات آن باعث شد تا اجرایی شدن آن تا تابستان به تعویق بیافتد.  

در تازه‌ترین دور از معاملات، پوند با افزایش ۰.۷۸ درصدی نسبت به روز قبل خود و به ازای ۱.۲۴ دلار مبادله شد. یورو ۰.۹۵ درصد بالا رفت و با عبور از کانال ۱.۰۸  به ۱.۰۹۴ دلار رسید.

کریگ ارلام - تحلیلگر بازار در موسسه اواندا - گفت: در روزهای اخیر شاهد افزایش میل معامله گران به خرید دارایی های پرریسکتر با توجه به کاهش سرعت شیوع بیماری بوده‌ایم و این میتواند بر روی نرخ برابری دلار و دیگر ارزهای امن مقابل سایر ارزها تاثیر زیادی داشته باشد.  

در معاملات بازارهای ارزی جهانی، همچنین هر دلار با ۰.۲۹ درصد افزایش به ۱۰۶.۶۷۴ ین رسید. در برابر همتای استرالیایی، هر دلار آمریکا به ازای ۱.۵۳ دلار مبادله شد. همچنین نرخ برابری دلار معادل ۷.۰۷۳ یوان چین اعلام شد.

عناوین برگزیده
آزار دادن مردم به ویژه در صدور مجوز‌ها نمونه بارز فساد است/ بخشی از ناترازی‌های موجود ناشی از نظام بروکراتیک است/ هر مساله‌ای که مانع رشد اقتصادی شود مصداق بارز فساد است/ تاکید بر راهبرد جایگزینی معدن به جای نفت/ از سازوکار خام‌فروشی در معدن جلوگیری شود
معاون اول رئیس‌جمهور در جلسه شورای معاونین سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران:

آزار دادن مردم به ویژه در صدور مجوز‌ها نمونه بارز فساد است/ بخشی از ناترازی‌های موجود ناشی از نظام بروکراتیک است/ هر مساله‌ای که مانع رشد اقتصادی شود مصداق بارز فساد است/ تاکید بر راهبرد جایگزینی معدن به جای نفت/ از سازوکار خام‌فروشی در معدن جلوگیری شود