تاریخ: ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۹ ، ساعت ۲۲:۱۱
بازدید: ۲۵۴
کد خبر: ۱۰۲۴۱۲
سرویس خبر : انرژی
استفاده «کونوکو» از رکود جهانی

غول نفتی به دنبال خرید کوچک‌ترها

می متالز - رایان لانس، مدیرعامل غول نفتی «کونوکو فیلیپس» آمریکا می‌گوید در صنعت انرژی باید ادغام‌ها بیشتر شود و این شرکت چندملیتی هم‌اکنون به‌دنبال مالکیت چند شرکت کوچک دیگر در این صنعت است.
غول نفتی به دنبال خرید کوچک‌ترها

به گزارش می متالز، شرکت کونوکو فیلیپس، یک شرکت نفتی چندملیتی در شهر هیوستون تگزاس (قطب انرژی جهان)، پس از شرکت‌های رویال داچ شل و شورون، سومین غول نفتی آمریکا است. این شرکت همچنین بزرگ‌ترین شرکتی در جهان است که منحصرا در حفاری و تولید نفت خام فعالیت می‌کند. درحالی که شیوع جهانی ویروس کرونا موجب شد تا حتی در مقطعی طی یک ماه گذشته، به دلیل افت تقاضا، بهای نفت آمریکا به کمتر از صفر دلار برسد. غول‌های نفتی جهان یکی از دوره‌های سخت خود را سپری می‌کنند.

حالا رایان لانس، مدیرعامل کونوکو می‌گوید: «اکنون نیاز به ادغام شرکت‌ها  در صنعت انرژی به شدت احساس می‌شود. میزان هزینه‌های ثبات در این بخش بسیار بالاست، سرمایه‌گذاران با گزینه‌های متعددی مواجه هستند و ارزش بازار نیز دیگر مناسب نیست. بنابراین ما قطعا در حال بررسی این گزینه هستیم.» ارزش سهام حوزه انرژی از ابتدای سال‌جاری و در واکنش به سقوط بی‌سابقه تقاضا از شرکت‌هایی که در سراسر جهان به دلیل شیوع کرونا به تعطیلی کشیده شده‌اند، به شدت کاهش یافته است. دو شرکت نفتی وایتینگ پترولیوم و شرکت حفاری دیاموند هم‌اکنون نیز اعلام ورشکستگی کرده‌اند و انتظار می‌رود شرکت‌های کوچک‌تر حوزه انرژی نیز طی روزهای آتی به جمع ورشکستگان بپیوندند.  لانس در این باره به سی‌ان‌بی‌سی گفت: «البته ما نمی‌توانیم در مورد چارچوب مالی خود ریسکی انجام دهیم؛ اما به دقت در حال رصد تغییرات صنعت انرژی هستیم.» بحران کمبود فضا برای ذخیره نفتی که حالا به دلیل افت محسوس تقاضا روی دست شرکت‌ها باد کرده است، موجب شد تا شرکت نفتی وست تگزاس اینترمدیت وادار شود برخی از بشکه‌های نفت را با نرخ کمتر از صفر دلار تا پیش از تاریخ انقضای آنها به فروش برساند. لانس معتقد است «سقوط تاریخی اخیر نشان داد که بازار آینده از بازار فیزیکی جدا شده است؛ اما کونوکو فیلیپس نیز قصد دارد تا زمانی که بهای جهانی نفت به حالت عادی بازگردد، تولید خود را در سطح پایین نگه دارد.» وی گفت: «ما تصمیم گرفته‌ایم نفت خود را در مخزن‌های خود ذخیره‌سازی کنیم  و انتخاب کردیم تا در این شرایط نفت تولید نکنیم. ما داوطلبانه برای ماه ژوئن روزانه تا ۴۶۰ هزار بشکه در روز از تولید خود را کاهش داده‌ایم که این یک‌سوم از کل تولید شرکت ما است.»

عناوین برگزیده