به گزارش می متالز، سعید فرخی پیش از ظهر امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به برگزاری جلسهای با معاون امور اقتصادی و زیربنایی معاون اول رئیس جمهور اظهار داشت: پیرو نشستی که برای حل مشکل 3 شرکت بزرگ استان (واگنپارس، آذرآب و هپکو) در 18 آذرماه سال گذشته در محضر معاون اول رئیس جمهور بودیم و مصوبات خوبی هم داشت به صورت مرتب اجرایی شدن مصوبات توسط دفتر معاون اول رئیس جمهور و معاونان وی پیگیری میشود.
وی افزود: روز گذشته هم جلسه و نشستی را در همین رابطه با معاون امور اقتصادی و زیربنایی معاون اول رئیس جمهور داشتیم، از زمانی که این مصوبات ابلاغ شده، اقدامات خوبی تاکنون انجام و برخی از مصوبات سال گذشته اجرایی و برخی همچنان باقی مانده است.
معاون اقتصادی استاندار مرکزی تصریح کرد: در جلسه روز گذشته، بیشتر تمرکز ما بر روی مصوبات مهمی بود که بعضا هنوز اجرایی نشده بودند البته گزارشی از روند پیگیریها هم در جلسه اعلام شد.
فرخی بیان کرد: در رابطه با شرکت واگنپارس، گروه مپنا این آمادگی را دارند که واگنپارس را تحویل بگیرند، سازمان ایدرو هم این آمادگی را دارد، روز گذشته برخی از مسائلی که سبب شده یک مقدار این انتقال زمانبر شود مطرح و تصمیم گرفته شد که حداکثر ظرف 2 هفته آینده این موارد با نشستهای فشردهای که بین گروه مپنا و سازمان ایدرو وجود دارد حل و فصل شود و در دو هفته آینده شاهد انعقاد قرارداد واگذاری واگنپارس به مپنا باشیم.
وی ادامه داد: در رابطه با شرکت آذرآب، بحث ضمانتنامههایی بود که بانک کشاورزی برای قراردادهای مهم آذرآب به ویژه پروژه سیراف باید صادر میکرد که مهمترین مصوبهای بود که انجام نشده بود.
معاون اقتصادی استاندار مرکزی عنوان کرد: بحث شد که بانک کشاورزی برای صدور این ضمانتامه بعضی محدودیتها را دارد که به نظر میرسد باید در اسرع وقت نشستی بین صندوق توسعه ملی، بانک صادرات و بانک مرکزی برگزار شود و بنا شد که حداکثر ظرف یک هفته آینده این نشست برگزار و در این چند مورد تفاهم انجام شود، تا نقطه خوبی هم پیش رفته است اما نهایی شدن آن زمان میبرد که باید در یک هفته آینده انجام شود.
فرخی افزود: در رابطه با شرکت هپکو مهمترین بحث واگذاری به شرکت ایمیدرو است، علیرغم اینکه این واگذاری به سبب فرآیند طولانی که وجود دارد زمانبر شده، چون سازمان خصوصیسازی باید ابتدا هپکو را عرضه میکرد و در صورت نبود خریدار به ایمیدرو واگذار میشد، این موضوع هم مطرح شد که مورد تاکید جدی معاون معاون اول رئیس جمهور قرار گرفت که در رابطه با این واگذاری هیپچ بحثی مطرح نبوده، قطعی است و از نظر دولت باید این اتفاق بیفتد.
وی تصریح کرد: با توجه به موافقت وزیر صنعت و معدن، مواردی هم به لحاظ جنبههای حقوقی و هم جنبههای پیرامونی این مسئله وجود داشت، روز گذشته معاونان ایمیدرو این مسئله را مطرح کردند، 2 تصمیم جدی گرفته شد یکی این که اصلا در رابطه با اصل این واگذاری به سازمان ایمیدرو هیچ کس هیچ بحثی ندارد و این اتفاق باید بیفتد.
معاون اقتصادی استاندار مرکزی بیان کرد: اما برای برخی مسائلی که وجود دارد ظرف یک هفته آینده طی جلسهای که بین سازمان خصوصیسازی و سازمان ایمیدرو برگزار میشود اگر مواردی هم به عنوان نیازهای آینده و هم مصوبات برای انجام این کار نیاز است مطرح شود اما به فوریت باید این اتفاق رخ دهد.
فرخی با اشاره به برنامهریزی برای حل مشکلات صنایع بزرگ ادامه داد: همچنان با استفاده از ابزار کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید و تاکیدی که بر حفظ، احیا و بالندگی بیشتر این صنایع وجود دارد همچنان استفاده میکنیم و با این صنایع فارغ از این که مالکیت آنها با چه کسانی است مرتبط هستیم و سعی میکنیم مسائل را رصد کنیم و با پیگیریهای ویژه و استفاده از ابزارهای کارگروه تسهیل استان و کشور برای رشد و ترقی این واحدها تلاش میکنیم.