تاریخ: ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۹ ، ساعت ۰۰:۱۹
بازدید: ۱۳۸
کد خبر: ۱۰۲۸۵۹
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت
اظهارات رییس کل سازمان خصوصی‌سازی در نشست خبری ستاد راهبری و‌مدیریت آزادسازی سهام عدالت در محل وزارت اقتصاد:

سهام عدالت در سال ۱۳۸۵با فرمان مقام معظم رهبری برای شش دهک درآمدی به مورد اجرا در آمد که دو دهک درآمدی پایین، از تخفیف 50 درصدی برخوردار شدند

می متالز - با توجه به ابلاغیه رهبر معظم انقلاب، سهام عدالت از نهم اردیبهشت آزاد و از دهم اردیبهشت به مشمولان این سهام فرصت داده شد تا از طریق مراجعه به سامانه سهام عدالت روش مدیریت سهام خود را به دو روش مستقیم و غیرمستقیم تعیین کنند / مهلت تعیین روش مدیریت سهام عدالت تا ٢٠ روز دیگر (هشتم خرداد ماه) پایان می یابد و این مدت قابل تمدید نیست / آن دسته از مردم که با بازار بورس آشنایی کافی ندارند بهتر است روش غیرمستقیم را انتخاب و مدیریت سهام خود را به شرکت های سرمایه گذاری استانی واگذار نمایند.
سهام عدالت در سال ۱۳۸۵با فرمان مقام معظم رهبری برای شش دهک درآمدی به مورد اجرا در آمد که دو دهک درآمدی پایین، از تخفیف 50 درصدی برخوردار شدند

به گزارش می متالز، «علیرضا صالح» صبح امروز (یکشنبه) در نشست خبری ستاد راهبری و‌مدیریت آزادسازی سهام عدالت که در محل وزارت اقتصاد برگزار شد، در جمع خبرنگاران اظهار داشت: با توجه به ابلاغیه رهبر معظم انقلاب، سهام عدالت از نهم اردیبهشت آزاد و از دهم اردیبهشت به مشمولان این سهام فرصت داده شد تا از طریق مراجعه به سامانه سهام عدالت روش مدیریت سهام خود را به دو روش مستقیم و غیرمستقیم تعیین کنند.
وی ادامه داد: به مدت یک ماه به مشمولان فرصت داده شد تا نحوه مدیریت خود را انتخاب کنند که براساس مدت تعیین شده سهامداران تا هشتم خرداد این فرصت باقی است.
صالح افزود: در صورتی که سهامداران روش مستقیم را انتخاب نکنند سیستم به صورت اتوماتیک روش غیرمستقیم را برای این افراد انتخاب خواهد کرد.
صالح اظهار داشت: مشمولان سهام عدالت باید بدانند که فقط ٢٠ روز تا تعیین نحوه مدیریت سهام عدالت باقی مانده است و این زمان به هیچ وجه تمدید نخواهد شد.
به گفته وی، ساعت ۲۴روز هشتم خرداد ۱۳۹۹، آخرین مهلت اعلام نحوه مدیریت سهام عدالت است.
صالح با بیان اینکه برخی از افراد دارای سهام عدالت ٤٩٢ هزار تومانی و برخی دیگر از سهام ٥٣٢ هزار تومانی برخوردارند، گفت: در یک مقطع زمانی ٤٠ هزار تومان سود بین مشمولان توزیع شد، عده ای این سود ٤٠ هزار تومان را دریافت نکردند که به رقم ٤٩٢ هزار تومان اضافه شد و در مجموع  ارزش سهام آنها به رقم ٥٣٢ هزار تومان رسید.
وی خاطرنشان کرد: برخی از افراد دارای سهام عدالت بیش از یک میلیون تومان هستند که از طریق سهم الارث به سهام آنها اضافه شده و عده ای هم ممکن است دارای سهام عدالت کمتر از ٤٩٢ هزار تومان باشند که این افراد جزو مشمولین سهام عدالت در سال 1385 نبودند و از طریق سهم الارث، رقمی از سهام عدالت فرد متوفی به آنها اختصاص یافته است.
صالح با بیان اینکه از سال 1395 تا 1397 در سه مرحله سود عملکرد شرکت های سرمایه پذیر سهم عدالت را پرداخت کردیم، افزود: به ازای سهام عدالت یک میلیون تومانی در سال 1396 سود مربوط به  سال 1395 را به مبلغ ١٥٠ هزار تومان پرداخت کردیم.
رییس کل سازمان خصوصی سازی افزود: در سال 1397 نیز سود مربوط به سال 96به مبلغ ١٧٥ هزار تومان و در سال 1398 سود مربوط به سال ٩٧ به مبلغ ٢٠٥ هزار تومان واریز شد.
وی در تشریح سوابق و چگونگی اجرای طرح سهام عدالت توضیح داد: سهام عدالت در سال ۱۳۸۵با فرمان مقام معظم رهبری برای شش دهک درآمدی به مورد اجرا در آمد که دو دهک درآمدی پایین، از تخفیف 50 درصدی برخوردار شدند. 
صالح افزود: از سال ۱۳۸۵ تا سال ۱۳۹۵ از محل سو د سهام شرکت‌های سرمایه‌پذیر قیمت سهام تخصیص یافته به مشمولان، تسویه شد. و برای دو دهک پایین جامعه که شامل مددجویان کمیته امداد و مددجویان سازملن بهزیستی بودند تخفیف 50 درصدی در نظر گرفته شد.
رییس کل سازمان خصوصی سازی توصیه کرد: در صورتی که مشمولین سهام عدالت با بورس آشنایی دارند بهتر است برای  مالکیت و مدیریت سهام روش مستقیم را انتخاب کنند، و آن دسته از مردم که با بازار بورس آشنایی کافی ندارند بهتر است روش غیرمستقیم را انتخاب و مدیریت سهام خود را به شرکت های سرمایه گذاری استانی واگذار نمایند.
وی افزود: شرکت های سرمایه گذاری استانی در قالب شخصیت حقوقی سهامی عام با دارایی مشخص، مدیریت سهامی را که از طریق سهامداران وار پرتفوی انها شده است وارد بورس می شوند و به طور کاملا شفاف، آن را مدیریت می کنند.

عناوین برگزیده