به گزارش می متالز، محمدخزایی سرپرست و عضو هیات مدیره کانون سرمایه گذاری اظهار کرد:
از ابتدای سال ۸۵ در راستای سیاستهای اصل ۴۴ قانون اساسی تعدادی از شرکتهای سرمایه پذیر به بیش از ۴۹ میلیون نفر سهامدار سهام عدالت توسط شرکتهای سرمایه گذاری استانی و شهرستانی اختصاص داده شد، قرارداد دولت با شرکتها بسته شده و با دستور رئیس جمهور این امر محقق شد.
وی ادامه داد: بعد از ۱۴ سال فعالیت و با دستور مقام معظم رهبری و ابلاغ سیاستهای شفاف، تغییراتی رخ داده و تعداد شرکتها از ۶۵ به ۴۹ کاهش یافت.
در ادامه مهدی بائی مدیر عامل شرکت سرمایه گذاری سهام عدالت استان گلستان به ابلاغیه رهبری اشاره کرد و گفت: با این ابلاغیه راه برای سهامدارانی که مالک اصلی سهام عدالت هستند باز شده و اختیار به افراد داده شد تا به منافع خود برسند.
وی به دو روش سرمایه گذاری مستقیم و غیرمستقیم اشاره و اظهار کرد: مقرر بود از شرکتهای بورسی اختصاص داده شود، ولی نکته اینجاست که بخش اعظمی از سبد را شرکتهای غیربورسی تشکیل داده است.
در این جدول قیمتها بر اساس ارزش گذاری و قیمت روز تابلو در تاریخ ۱۷ اردیبهشت جاری تعیین شده و سهامدارانی که سهم کامل ندارند حدود ۵۳ درصد از این حجم ریالی به آنها تعلق خواهد گرفت.
جودکی مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری استان تهران و البرز نیز اظهار کرد: در بحث اطلاع رسانی باید آگاهی مردم نسبت به انتخاب شیوه سرمایه گذاری بالا برود.
وی افزود: تشویق به سرمایه گذاری مستقیم غیر علمی بوده و مزایا و معایب این انتخاب باید شفاف سازی شود.