تاریخ: ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۹ ، ساعت ۱۲:۰۰
بازدید: ۳۸۵
کد خبر: ۱۰۲۹۳۲
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت
هدیه خداحافظی عصاری به سهامداران توسعه معادن؛

تولید برق نیروگاه شاهرود 21 مگاوات افزایش یافت

می متالز - پس از استعفای عزیزاله عصاری، مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات، خبرها حاکی از افزایش تولید 21 مگاواتی نیروگاه شاهرود و ورود آن به مدار شبکه برق کشور توسط شرکت پویا انرژی است.
تولید برق نیروگاه شاهرود 21 مگاوات افزایش یافت

به گزارش می متالز، روند افزایش تولید در سایر واحدهای نیروگاه‌های شاهرود و سمنان در سال جهش تولید ادامه یافته و 84 مگاوات (برابر با مصرف برق خانگی شهری با جمعیت 350 هزار خانوار) به تولید این دو نیروگاه افزوده خواهد شد. پویا انرژی برای راه‌اندازی سیکل ترکیبی این دو نیروگاه و افزایش 360 مگاوات دیگر نیز برنامه‌ریزی کرده است.

هلدینگ سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات سهامدار 100درصدی پویا انرژی است. این شرکت بزرگ معدنی و فولادی با نماد بورسی «ومعادن» طی روزها و هفته‌های اخیر در بازار سرمایه خوش درخشیده و طی تنها 19 روز معاملاتی خود در سال جدید به بازدهی 90 درصدی سهام خود دست یافته است.

هم‌زمان با اتفاقات مثبت و امیدوارکننده در مورد عملکرد این شرکت، اواخر هفته گذشته رسانه‌ها از استعفای عزیزاله عصاری، مدیرعامل توسعه معادن و فلزات خبر دادند.

نگاهی به کارنامه چهارساله

عصاری را می‌توان ازجمله مدیران موفق و موثری دانست که در دوره سکان‌داری خود توانسته‌اند منشا دستاوردهای قابل قبولی برای صنعت، در حوزه فعالیت خود شوند. سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات طی دوره چهارساله مدیریت وی به جایگاه بسیار خوبی از حیث میزان توسعه، سودآوری و گستردگی و تنوع دامنه عملکرد دست‌یافت. همچنین همگرایی و هماهنگی قابل ‌توجهی بین شرکت‌های بزرگ زیرمجموعه آن به وجود آمد که منجر به شکل‌گیری طرح‌های زیربنایی مهمی در گستره ملی صنعت شد. تشکیل کنسرسیوم بزرگ اکتشافی کشور با حضور 12 شرکت بزرگ معدنی و فولادی، پیشبرد طرح ملی انتقال آب خلیج‌فارس به کویر مرکزی کشور، تاسیس هلدینگ پویا انرژی برای تامین برق مصرفی شرکت‌های زیرمجموعه، تاسیس شرکت حمل‌ و نقل ترکیبی همراه و آغاز ساخت بزرگ ‌ترین پایانه تخصصی حمل مواد معدنی و فولادی کشور در بندر شهید رجایی و نیز راه اندازی مجموعه‌ای برای ساماندهی ارتباط بهتر صنعت و دانشگاه توسط شرکت‌های گروه از مهم‌ترین اقدامات عصاری طی حضور چهارساله‌اش در توسعه معادن بوده است.

وی در واپسین روزهای مدیریت خود تلاش کرد از طریق افزودن تامین سرمایه تمدن به شرکت‌های گروه و تعریف مجموعه‌ای از طرح‌های توسعه‌ای در قالب یک شرکت سهامی عام جدید، زمینه را برای تامین مالی بیشتر مجموعه فراهم کند. همچنین تشکیل کنسرسیوم بزرگ حفاری کشور را برای تکمیل برنامه‌های اکتشافی گروه دنبال می‌کرد.

امید می‌رود اقدامات تاثیرگذار عصاری در گروه توسعه معادن توسط مدیران بعدی این مجموعه دنبال شده و شاهد رشد و شکوفایی بیشتر این هلدینگ بزرگ معدنی و فولادی کشور باشیم.

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده