تاریخ: ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۹ ، ساعت ۱۴:۵۵
بازدید: ۲۹۲
کد خبر: ۱۰۳۸۰۷
سرویس خبر : فلزات غیرآهنی
مدیرعامل شرکت اطلس پویا اراک:

90 درصد پروفیل‌های تولیدی، ضایعاتی است/ دلالان نقش زیادی در تغییر سلیقه مردم دارند

می متالز - مدیرعامل شرکت اطلس پویا اراک گفت: 90 درصد تولیدکنندگان پروفیل و مقاطع آلومینیومی از ضایعات استفاده می‌کنند؛ در حالی که استفاده از آلومینیوم خالص، مزیت‌های تولیدی بیشتری به همراه دارد اما به علت افزایش هزینه‌های تولید، برخی تولیدکنندگان استفاده از ضایعات را ترجیح می‌دهند. همچنین در زمینه تغییر سلیقه مردم، دلالان بسیار تاثیرگذار بوده‌اند، زیرا خرید و فروش محصولات ضایعاتی برای آن‌ها سود بیشتری را به همراه دارد و باعث شده‌اند تقاضا برای پروفیل‌های ضایعاتی ارزان مشتریان افزایش یابد.
90 درصد پروفیل‌های تولیدی، ضایعاتی است/ دلالان نقش زیادی در تغییر سلیقه مردم دارند

به گزارش می متالز، حمیدرضا افتخاری اظهار داشت:  شرکت اطلس پویا اراک در زمینه تولید مقاطع و پروفیل‌های آلومینیومی از سال 1385 فعالیت خود را آغاز کرد که البته موانع و مشکلات در زمینه تولید انواع محصولات آلومینیومی هر سال در حال افزایش است و راه حلی برای از میان بردن موانع تولید تاکنون اتخاذ نشده است.

وی بیان کرد: یکی از مشکلاتی که همواره در زمینه تولید پروفیل‌های آلومینیومی با آن مواجه بوده‌ایم، تامین مواد اولیه باکیفیت و مرغوب است که کیفیت بیلت آلومینیومی تولید شده در کشور، نوسانات زیادی دارد، در صورتی که بیلت 6063 همواره باید استاندارد و مرغوب باشد.

افتخاری توضیح داد: در شرکت، کوره برای ذوب مجدد بیلت خالص در اختیار داریم و به همین منظور مشکلی در زمینه آلیاژبندی و ذوب مجدد آن‌ها نداریم، اما در مجموع، کیفیت بیلت‌های عرضه شده، هیچ‌وقت یکسان نیست و نمی‌توان از کیفیت محصول خریداری شده، مطمئن بود.

استفاده از ضایعات در تولید پروفیل مرسوم است

مدیرعامل شرکت اطلس پویا اراک عنوان کرد: بیشتر تولیدکنندگان و فعالان این حوزه از ضایعات آلومینیومی برای تولید پروفیل و مقاطع استفاده می‌کنند و استفاده از ضایعات کاملا مرسوم است؛ به گونه‌ای که هیچ‌گونه محدودیتی در این زمینه وجود ندارد و این امر یک اقدام پذیرفته شده در تولید پروفیل است.

افتخاری مطرح کرد: 90 درصد پروفیل‌های تولیدی در کشور، از مواد اولیه ضایعاتی تولید می‌شود البته بسیاری از تولیدکنندگان این حوزه استفاده از ضایعات را عنوان نمی‌کنند اما افراد باسابقه می‌توانند این موضوع را دریابند.

وی تصریح کرد: پروفیل‌های تولید شده با استفاده از ضایعات، تفاوت ظاهری چندانی با بیلت خالص ندارد زیرا ضایعات آلومینیومی (پروفیل شاخه) را ذوب می‌کنند و ناخالصی‌های آن‌ها را می‌گیرند و در نهایت، آلومینیوم ذوب و ریخته شده، دارای کیفیت قابل استفاده‌ای است.

مدیرعامل شرکت اطلس پویا اراک افزود: عاملی که در این حوزه در چند سال اخیر بسیار تاثیرگذار بوده و موجب شده تمایل تولیدکنندگان و مصرف‌کنندگان به سمت محصولات ضایعاتی بیشتر شود، تقاضای دلالان و واسطه‌ها بوده است. این دسته تاثیر بسیار چشمگیری بر تغییر بازار داشته‌اند زیرا محصولات ضایعاتی برای آن‌ها سودآوری بیشتری به همراه دارد.

افتخاری در ادامه خاطرنشان کرد: تغییر ضایقه مردم، اقدامی است که بازاریان در آن بسیار تاثیرگذار بوده‌اند زیرا در گذشته برای محصولات خالص تقاضای زیادی وجود داشت و در حال حاضر برای محصولات ضایعاتی تقاضا بیشتر شده است و پیمان‌کاران و مصرف‌کنندگان نهایی به صورت مستقیم از تولیدکنندگان خرید نمی‌کنند.

تمایل بازار برای محصولات ضایعاتی بیشتر است

مدیرعامل شرکت اطلس پویا اراک تاکید کرد: در شرایط فعلی کشور که نوسانات ارزی بسیار زیاد شده است و کشور در رکود اقتصادی به سر می‌برد، بسیاری از پیمان‌کاران تنها به قیمت توجه دارند و نسبت به کیفیت محصول کاملا بی‌توجه شده‌اند؛ به همین دلیل پروفیل تولید شده از ضایعات سفارش می‌دهند زیرا قیمت بسیار پایین‌تری دارد و از لحاظ ظاهر نیز با محصول با کیفیت، تفاوت چندانی ندارد.

افتخاری عنوان کرد: تولید پروفیل آلومینیومی با بیلت خالص برای ما مقرون به صرفه‌تر است زیرا استفاده از ضایعات موجب کاهش عمر قالب‌ها، شکستن آن‌ها و در نهایت موجب کند شدن فرآیند تولید می‌شود اما برخی تولیدکنندگان برای جلوگیری از افزایش قیمت تمام شده پروفیل، استفاده از ضایعات را ترجیح می‌دهند.

وی مطرح کرد: با آلومینیوم ضایعاتی نمی‌توان ترمال‌بریک تولید کرد یا حتی از رنگ آندایزینگ استفاده کرد و تنها می‌توان در و پنجره نرمال طراحی و ساخت که برای پوشش رنگ نیز تنها از رنگ پودری می‌توان استفاده کرد، البته مصرف‌کننده در صورتی که نسبت به مواد اولیه استفاده شده آگاهی نداشته باشد، نمی‌تواند از لحاظ ظاهری تفاوتی بین این دو محصول مشاهده کند.

قطعات موتوری خودرو باید از آلومینیوم خالص باشد

مدیرعامل شرکت اطلس پویا اراک بیان کرد: علاوه بر تولید پروفیل‌های آلومینیومی، مقاطع خودرویی نیز تولید و عرضه می‌کنیم؛ مقاطعی که در کارخانه ساخته می‌شود عموما برای استفاده در اتاق خودرو کاربرد دارد و می‌توان آن‌ها را از ضایعات نیز ساخت و مشکلی در این خصوص وجود ندارد البته قطعات موتوری حتما باید از آلومینیوم خالص و مرغوب باشد که ما در آن حوزه وارد نشده‌ایم اما قادر به تولید باربند خودروها نیز هستیم.

عناوین برگزیده
دستاورد‌های فولاد مبارکه با در نظر گرفتن محدودیت‌ها خیلی بهتر مشخص می‌شود/ تولید ۵ محصول جدید در فولاد مبارکه تا پایان امسال/ حل بحران آب صنایع استان اصفهان تا ۲ ماه آینده/ افزایش ۱۴.۷ درصدی سود فولاد مبارکه نسبت به مدت مشابه در ۶ ماه نخست امسال/ ما تا پایان سال آینده محدودیت انرژی برق را نخواهیم داشت
مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه:

دستاورد‌های فولاد مبارکه با در نظر گرفتن محدودیت‌ها خیلی بهتر مشخص می‌شود/ تولید ۵ محصول جدید در فولاد مبارکه تا پایان امسال/ حل بحران آب صنایع استان اصفهان تا ۲ ماه آینده/ افزایش ۱۴.۷ درصدی سود فولاد مبارکه نسبت به مدت مشابه در ۶ ماه نخست امسال/ ما تا پایان سال آینده محدودیت انرژی برق را نخواهیم داشت