تاریخ: ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۹ ، ساعت ۱۹:۳۱
بازدید: ۲۸۴
کد خبر: ۱۰۴۶۹۸
سرویس خبر : محیط زیست

محدودیت‌های زیست محیطی و زیرساختی مشکل توسعه معادن سمنان

می متالز - سرپرست سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان گفت: نبود زیرساخت‌های لازم و محدودیت‌های زیست محیطی و قانونی واگذاری محدوده‌های معدنی، مهم‌ترین مانع و مشکل توسعه معادن استان است.
محدودیت‌های زیست محیطی و زیرساختی مشکل توسعه معادن سمنان

به گزارش می متالز، علی تشنه دل روز دوشنبه در حاشیه بازدید از معادن جنوب سمنان افزود: منابع معدنی استان به عنوان سرمایه‌های ملی، نقش اساسی در توسعه پایدار و شکوفایی اقتصادی دارد.

وی تصریح کرد: با توجه به برنامه ششم توسعه، بهره برداری بهینه از این منابع معدنی از ضرورت ها است و لازمه تحقق این امر، توجه ویژه به راهکارهای کارشناسی برای توسعه معادن است.

سرپرست سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان ادامه داد: جلوگیری از خام فروشی و افزایش سهم ارزش افزوده فرآورده‌های معدنی از جمله راهکارهای توسعه معادن است.

 تشنه دل، تکمیل فعالیت‌های اکتشافی، توسعه و تجهیز معادن بزرگ و بهره برداری بهینه از این ذخایر معدنی را از مهمترین راهکارهای توسعه معادن برشمرد و افزود: ایجاد زیرساخت‌های مورد نیاز معادن و اتخاذ سیاست‌های مناسب حمایتی از ملزومات توسعه در بخش معدن استان  سمنان است.

سرپرست سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان یادآور شد: کمبود اعتبارات، وجود مشکلات مربوط به محدودیت منابع طبیعی، محیط زیست، محدودیت‌های قانونی موجود در زمینه واگذاری محدوده های معدنی، وجود نداشتن زیرساخت‌های مناسب در مناطق جنوبی استان سمنان با توجه به تمرکز معادن فلزی در این منطقه، از مهمترین مسایل و مشکلات این بخش است.

استان سمنان بیش از ۶۲۰ معدن با ۴۲ نوع ماده معدنی شناخته شده، دارد و سالانه بالغ بر ۲۲ میلیون تن مواد معدنی استخراج می‌شود که ذخیره قطعی معادن این استان حدود ۶۰۰ میلیون تن و ذخیره احتمالی آن‌ها حدود یک میلیارد تن است.

استان سمنان دارای رتبه اول از نظر تولید گچ، نمک، سلستین و زئولیت، رتبه دوم تولید سولفات سدیم و رتبه سوم تولید زغال سنگ و کرومیت در کشور است.

عناوین برگزیده