به گزارش می متالز، سال گذشته ۱۲ مورد برون سپاری ازجمله طلای هیرد، مجتمع پتاس خور و بیابانک و بخشی از معدن جانجا توسط این شرکت انجام شد و با سرمایه گذاران داخلی و نیز ۱۰ تیم سرمایه گذار خارجی از کشور های چین، تاجیکستان، عراق، گرجستان و … برگزارشد.
بنابراین گزارش، با سرمایهگذاری بخشخصوصی نقش معدن در تولید ناخالص داخلی ارتقا مییابد و در سال جهش تولید، بخش معدن با بهره گیری از سرمایه بخش خصوصی، با شتاب بیشتری به سمت تولید اشتغال و ارزش افزوده برای کشور حرکت میکند.
همچنین برای تحقق اهداف کلان بخش معدن و جذب سرمایه بخش خصوصی در اجرای طرح های این بخش، از سال ۹۵ تاکنون ۲۶ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان از طرح های ایمیدرو و تهیه وتولید با مدیریت و نظارت این شرکت به بخش خصوصی واگذار شد.
پیش بینی شده تا افق ۱۴۰۴ بوسیله همافزایی با بخش خصوصی توانمند، شرکت تهیه و تولید به عنوان یک شرکت معدنی مرجع در اکتشاف و استخراج و فرآوری و نوآور در توسعه مواد معدنی در کشور جایگاه داشته باشد.
اردیبهشت ماه داریوش اسماعیلی معاون امور معادن وصنایع معدنی وزارت صنعت وعده داد، امسال بیش از یک هزار معدن غیرفعال به مدار تولید می پیوندد.
ایران از نظر ذخایر شناسایی شده که بالغ بر ۶۰ میلیارد تن است که حدود ۴۰ میلیارد تن آن قطعی و بقیه احتمالی است، در بین پانزده کشور شاخص جهان جای دارد.