به گزارش می متالز، انوشیروان محسنی بندپی با اشاره به وضعیت کنترل بیماری کرونا در استان تهران اظهار داشت: وضعیت استان تهران به سمت مدیریت و کنترل بیماری کرونا می باشد و روند بیماران بستری و فوتی ها کاهش پیدا کرده است.
وی ادامه داد: سه راهبرد افزایش حساسیت ها توام با آموزش و آگاهی اقشار مختلف، ندادن اطمینان کاذب به شهروندان و پرهیز از عادی سازی موضوع در استان تهران پیگیری می شود، بر همین اساس کاهش روند بیماری به منزله پایان کرونا نیست، از اینرو ضرورت دارد که بهداشت فردی، فاصلهگذاری اجتماعی و مراقبت و الزامات مربوطه اجرا شود.
استاندار تهران سپس عنوان کرد: نگرانی عمده در مورد بازگشت مسافران است، چرا که بسیاری از مسافران از این استان هستند که بازگشت آنها نگرانیها را افزایش می دهد، به علاوه از مرحله پیک بیماری کرونا در استان تهران عبور کردیم و روند بستری ها و اشغال تخت های ویژه رو به کاهش است.
محسنی بندپی با بیان اینکه وضعیت پردیس سفید است و اسلامشهر نیز طی سه روز اخیر فوتی نداشته است افزود: ساعت فعالیت پاساژ ها تا شش عصر بوده که با توجه به در پیش بودن تابستان و گرمی هوا با رعایت پروتکل های بهداشتی محدودیت ساعت فعالیت آنها برداشته شد و البته بعد نظارتی افزایش می یابد، همچنین مساجد استان تهران نیز همچون سراسر کشور برای انجام نمازهای جماعت با رعایت نکات بهداشتی باز هستند.
وی همچنین تصریح کرد: فعالیت کارکنان ادارات به حالت قبل بازگشته البته با رعایت نکات بهداشتی، همچنین برای افراد دارای بیماری زمینهای و افراد بالای ۶۰ سال از ظرفیت دورکاری استفاده می شود، ضمن اینکه طبخ غذا و پذیرایی و مسائل این چنینی متوقف شده و جلسات نیز با رعایت فاصله گذاری و در کمترین زمان ممکن برگزار میشود.
استاندار تهران در مورد وضعیت طرح ترافیک افزود: مصوبه اجرای طرح ترافیک مربوط به ۲۷ اردیبهشت بود که درخواست کردیم به بعد از تعطیلات عید فطر موکول شود چراکه افزایش مسافران مترو از ۴۰۰ هزار نفر به ۸۰۰ هزار نفر و بازگشت یک سوم کارکنان به محل کار خطرات بیماری را افزایش می داد، ضمن اینکه نسبت به فعال کردن ناوگان حمل و نقل عمومی و تاکسی ها اقدام شود که قرار شد این موضوع در جلسه شنبه آینده ستاد ملی کرونا تعیین تکلیف شود.
براساس گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری تهران، محسنی بندپی سپس خاطرنشان کرد: همکاری و همراهی مردم اثربخش ترین راه مقابله با بیماری کرونا میباشد، چرا که طبق گفته متخصصان و سازمان جهانی بهداشت بیماری کرونا فعلا دارو و واکسن ندارد و آنچه می تواند چرخه انتقال را متوقف کند فاصلهگذاری اجتماعی و رعایت نکات و پروتکل های مربوطه است.