به گزارش می متالز، محسن دارابی با بیان مطالب فوق افزود: باهمکاری بانک های استان بخش عمده ای از تسهیلات بانکی به منظور احیای بنگاه های اقتصادی غیر فعال و نیمه فعال اختصاص یافته،اما نباید ازواحدهای تولیدی سرپا و موفق متقاضی دریافت سرمایه در گردش غفلت کنیم.
دبیر کارگروه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید در ادامه تاکید کرد: واحدهای تولیدی که در استان فعالیت دارند در زمینههای مختلف از جمله سیمان، کاشی و سرامیک، مواد غذایی ، پتروشیمی و ... در زمره واحدهای برتر کشوری قرار دارند که باید متناسب با آن از طرف ما مورد حمایت قرار گیرند.
یازدهمین جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید با حضور معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمانشاه، رئیس سازمان صنعت معدن و تجارت استان کرمانشاه، مدیرکل دفتر جذب سرمایه گذاری استانداری کرمانشاه و جمعی از مدیران دستگاههای اجرایی استان و تعدادی از مدیران تشکل های خصوصی در سالن جلسات شهدای دولت برگزار شد.
شرکت ایلیا ذرت سبز،فرش زاگرس و شرکت تولیدی و تجاری آریان سرنگ سه واحد تولیدی بودند که مشکلات آنها در این جلسه مورد بحث و بررسی قرار گرفت و تصمیمات لازم در جهت رفع مشکلات این واحدهای تولیدی اتخاذ شد.