تاریخ: ۱۷ خرداد ۱۳۹۹ ، ساعت ۱۱:۰۲
بازدید: ۱۶۶
کد خبر: ۱۰۸۷۴۳
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت

کتاب «خوی حیوانی» به کتابخانه سازمان بورس رفت

می متالز - این کتاب درباره تبیین نقش احساسات، رانه های احساسی در تصمیم‌گیری‌های اقتصادی است. نویسندگان کتاب تلاش کردند میزان مداخله های نهادهای ناظر آمریکایی بر تصمیمات متاثر از خوی حیوانی را در جهت ممانعت از بروز بحرانی دیگر در سطح آمریکا افزایش دهند و هدایت کنند.
کتاب «خوی حیوانی» به کتابخانه سازمان بورس رفت

به گزارش می متالز، روایت «خوی حیوانی» داستان زمان اکنون است، چگونه آدم‌ها تاثیر می‌گذارند، سقوط می‌کنند یا اوج می گیرند. رفتارهای انسانی در امور مالی منطقاً نباید تحت تاثیر عواطف قرار گیرد؛ البته این بدان معنا نیست که انسان به طور قطع می‌تواند حس را کنار بگذارد.

حس، بخشی از رفتار مالی است، اما به شرط در خدمت بودن تجربه و عقل. آنجاست که مرز خو، حس، عاطفه، به راحتی قابل تفکیک نیست. عاطفه اگر رفتار مالی را در برگیرد هیجان را انباشته می‌کند که همان پاشنه آشیل است که فرصت را برای دیگران فراهم می کند.

 اقتصاد رفتاری و مالی مقوله بسیار مهم و پر رنگی در تصمیم گیری های فردی شهروندان است که غفلت از وجود این اثرات در برنامه‌ریزی های خرد  کلان می تواند به تصمیم گیری های غیربهینه منتهی شود. این کتاب، متناسب با تلاش‌های انجام گرفته توسط نهادهای متعدد جهت ارتقای مفاهیم سواد کالی و سواد سرمایه گذاری شهروندان، خواه سرمایه گذاران بالقوه یا بالفعل تدوین شده است.

کتاب «خوی حیوانی» به نویسندگی جورج آکرلوف و روبرت شیلر ترجمه ثارا سادان میزان در ۲۹۰ صفحه توسط انتشارات آرادکتاب منتشر و اخیراً به مجموعه کتاب‌های کتابخانه سازمان بورس و اوراق بهادار افزوده شده است.

این کتابخانه فعالیت خود را از سال ۱۳۷۴ با هدف اطلاع‌رسانی و ارائه خدمات به دانشجویان، اساتید، سرمایه گذاران و سایر علاقمندان آغاز کرد. سیر توسعه و تکمیل منابع طی سال‌های پس از آن در راستای تبدیل این کتابخانه به تخصصی‌ترین مرکز مورد مراجعه محققان و علاقمندان به بازار سرمایه تداوم یافت.

ماحصل این تلاش گردآوری بیش از ۵۶۴۴ عنوان کتاب انگلیسی (نسخه چاپی و الکترونیکی)،  ۴۶۲۷ عنوان کتاب فارسی، ۲۴۱۵ عنوان پایان‌نامه فارسی و انگلیسی مرتبط با حوزه‌های بازار سرمایه، ۶۴ عنوان نشریه تخصصی و ۶۴۱۶ عنوان مقاله فارسی و انگلیسی در نرم‌افزار جامع کتابخانه شد، همچنین مجموعه نرم افزارهای نور شامل ۸۱ مجموعه آثار نویسندگان برتر اسلام و ایران در دسترس محققان قرار گرفته است.

علاقه مندان جهت جستجو در منابع کتابخانه می توانند به سایت http://lib.seo.ir/faces/home.jspx مراجعه و یا با شماره تلفن های ۱۹۱-۸۴۰۸۳۱۹۰ تماس بگیرند.

آدرس کتابخانه: خیابان حافظ پایین تر از خیابان جمهوری نبش خیابان هاتف ساختمان بورس طبقه ۴.

عناوین برگزیده