به گزارش می متالز، بهمن حسینزاده با بیان اینکه پس از رایزنیها و پیگیریهای مدرس خیابانی سرپرست وزارت صمت، کمیته بررسی و مقابله با پیامدهای اقتصادی ناشی از شیوع ویروس کرونا، صنعت نمایشگاهی و شرکت های زیر مجموعه آن را جزو مشاغل آسیب دیده شدید از کرونا محسوب کرد، گفت: با پذیرش و تصویب این پیشنهاد مجوزی از کمیته یاد شده اخذ شد که به موجب آن، فعالان نمایشگاهی با ارایه کد ملی می توانند تسهیلات حمایتی دریافت کنند.
وی افزود: با تدابیر اندیشیده شده از سوی سرپرست وزارت صمت، تخصیص بسته حمایتی دولت میتواند موجب بازسازی کسب و کار 33 هزار تن فعال نمایشگاهی، 450 شرکت غرفه ساز و بیش از 100 مجری نمایشگاهی شود.
حسین زاده با اشاره به اینکه صنعت نمایشگاهی و مشاغل مرتبط با آن از اواخر بهمن ماه سال گذشته، همزمان با فراگیری ویروس کرونا و به دستور دولت کلیه فعالیت هایش را به حالت تعطیل درآورده است، اظهار داشت: اختصاص بسته حمایتی دولت که با پیگیریهای سرپرست وزارت صمت تحقق یافت، موجب میشود تا کلیه مشاغل مرتبط با نمایشگاه جانی تازه گرفته و دوباره فعال شوند.
به گفته این مقام مسوول درشرایط شیوع ویروس کرونا تولیدات ایران نسبت به دیگر کشورهای جهان کمتر آسیب دید که علت اصلی آن تغییر خط تولید از محصولات متفرقه به کالاهای پزشکی، ضدعفونی و شویندهها بود.عاملی که سبب شد تا همچنان رونق تولید در بخشهای مختلف صنایع کشور حفظ شود.
مدیر عامل شرکت سهامی نمایشگاهها در مورد چگونگی دریافت تسهیلات حمایتی دولت نیز گفت: متقاضیان دریافت این بسته حمایتی باید کد ملی و کد ثبت شرکتهای خود را به نمایشگاه اعلام کنند.
حسین زاده همچنین در خصوص برگزاری یا عدم برگزاری نمایشگاه جهش تولید و دستاوردهای مقابله با کرونا به عنوان نخستین نمایشگاه سال جاری اظهار داشت: این نمایشگاه در صورت اخذ مجوز از ستاد مقابله و پیشگیری با کرونا در تاریخ 24 خرداد ماه سال جاری در تهران برگزار میشود و براساس پروتکلهای بهداشتی مصوب، بازدیدکنندگان آن متخصصین و مسوولین عالی رتبه کشوری خواهند بود و به هیچ عنوان برای بازدید عموم مردم بلیط فروخته نمیشود.
گفتنی است، برپایی این نمایشگاه برای نشان دادن توانمندی های متخصصین ایرانی در تولید تجهیزات مورد نیاز برای مبارزه با شیوع بیماری کرونا به جهانیان است.