به گزارش می متالز، احسان ارکانی به راهکارهای تقویت معیشت خانوارهای کمدرآمد اشاره کرد و گفت: تمام مشکلات اقتصادی خانوادهها از بیکاری نشات میگیرد و اگر برای جوانان و سرپرست خانوادهها شغل ایجاد نشود معیشت آنها نیز سروسامان نخواهد گرفت بنابراین باید برای اشتغال آنها برنامهریزی کرد و در ادامه با تسهیل شرایط بیمهای، ارائه وام کم سود مسکن و... افراد کمدرآمد را حمایت کرد.
نماینده مردم نیشابور و فیروزه در مجلس یازدهم شورای اسلامی با بیان اینکه جهش و رونق تولید میتواند اقتصاد کشور را از رکود خارج کرده و در ادامه اشتغال ایجاد شود، افزود: رونق کشاورزی، صنعت و ساخت مسکن و... به معنای ایجاد اشتغال و بهبود وضعیت معیشت افراد کم درآمد است.
وی معتقد است حمایت نهادهای اجتماعی همچون سازمان بهزیستی، کمیته امداد امام خمینی(ره) بنیاد مسکن، فعال شدن صندوق بیمه روستای، هدفمند کردن یارانهها و... میتواند به ارتقاء وضعیت معیشت خانوارها کمک کند.
ارکانی ادامه داد: وضعیت کشاورزان، فرهنگیان، کارمندان، بازنشستگان کشوری، کارکنان بخش خصوصی، اصناف علاوه بر کمبودهای گذشته متأثر از بحران کرونا شده است و به یقین این موضوع نیازمند لوایح و قوانین حمایتی و جبرانی از جانب دولت دوازدهم و مجلس یازدهم خواهد بود، علاوهبر این وحدت و همراهی مجلس یازدهم با دولت دوازدهم و سیزدهم میتواند، بسیار کارگشا باشد.
نماینده مردم نیشابور و فیروزه در مجلس یازدهم شورای اسلامی بیان کرد: درصورت افزایش میزان سرمایهگذاریها در بخش مولد اقتصاد و رفع موانع فضای کسب و کار از پیش پای بخش خصوصی، تولید ناخالص داخلی افزایش خواهد یافت و در ادامه وضعیت معیشتی مردم بهبود پیدا میکند، هرچند نمیتوان یک شبه معجزه کرد و این امر با وعده و وعید محقق نخواهد شد.