تاریخ: ۰۶ خرداد ۱۳۹۹ ، ساعت ۱۱:۵۷
بازدید: ۱۹۱
کد خبر: ۱۰۹۲۲۱
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت

نحوه قیمت گذاری ماسک / لزوم نظارت بیشتر وزارت بهداشت بر قیمت و کیفیت

می متالز - دبیر ستاد لجستیک مقابله با کرونا وزارت صنعت، معدن و تجارت با اشاره به تعیین قیمت کارشناسی ماسک کارگاهی و صنعتی گفت: لازم است تا وزارت بهداشت نظارت بیشتری بر قیمت و کیفیت عرضه ماسک‌ها در داروخانه‌ها و مراکز بهداشتی داشته باشد.
نحوه قیمت گذاری ماسک / لزوم نظارت بیشتر وزارت بهداشت بر قیمت و کیفیت

به گزارش می متالز، کابران با درج سوژه «لزوم عرضه و فروش ماسک به قیمت قبل از شیوع ویروس کرونا»‌ خواهان کاهش قیمت ماسک شدند.

آنها در این باره نوشتند: با توجه به افزایش تولید ماسک در کشور و رفع نیاز داخلی و کاهش هزینه‌های تولید درخواست می‌شود در راستای استفاده همگانی از ماسک، قیمت این کالا کاهش یابد تا اقشار ضعیف به لحاظ درآمدی قادر به استفاده از آن شوند.

لذا در این خصوص گفت و گویی با جمشید گلپور دبیر ستاد لجستیک مقابله با کرونا وزارت صنعت، معدن و تجارت انجام شد که در ادامه آمده است.

جمشید گلپور، در باره نحوه قیمت گذاری ماسک گفت: پس از شیوع ویروس کرونا و لزوم تهیه و تأمین اقلام بهداشتی از قبیل ماسک در اولین جلسه ستاد، قیمت ماسک سه لایه 800 تومان تعیین شد، اما به مرور و با افزایش تقاضا و برحسب شرایط و مشکلاتی که برای تأمین مواد اولیه وجود داشت و افزایش جهانی چندین برابری قیمت مواد اولیه تولید ماسک به ناچار باید قیمت‌ها در سطح عرضه تغییر و افزایش می‌یافت.

دبیر ستاد لجستیک مقابله با کرونا وزارت صنعت، معدن و تجارت با بیان این که میزان تولید ماسک سه لایه در کشور پیش از شیوع ویروس کرونا روزانه حدود 40 هزار عدد بود، گفت: در حال حاضر روزانه 6 تا 7 میلیون ماسک سه لایه به صورت صنعتی و کارگاهی در کشور تولید می‌شود.

وی با اشاره به افزایش فوق‌العاده قیمت مواد اولیه اظهار داشت: بر اساس بررسی‌های انجام شده و محاسبه دقیق هزینه‌های تولید قیمت عرضه هر عدد ماسک سه لایه کارگاهی 2 هزار تومان تعیین شده است.

گلپور گفت: ماسک‌های تولیدی این بخش در ایستگاه‌های مترو و پایانه‌های مسافربری به قیمت هر عدد 2 هزار تومان عرضه می‌شود و عرضه آن بیش از قیمت مذکور تخلف است و در صورت تخلف قطعا با متخلفین برخورد قانونی خواهد شد.

وی با بیان این که قیمت تعیین شده برای عرضه ماسک سه لایه صنعتی در مراکز درمانی و داروخانه‌ها هزار تومان است، گفت: بازرسین سازمان صنعت، معدن و تجارت حق نظارت بر داروخانه‌ها را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ندارند، لذا برخورد با گرانفروشی در این بخش بر عهده وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو است و آنها باید به تخلفات در این خصوص رسیدگی کنند.

دبیر ستاد لجستیک مقابله با کرونا وزارت صنعت، معدن و تجارت اظهار داشت: با توجه به رفع مشکلات تولید و اشباع بازار اکنون زمان نظارت دقیق بر کیفیت و قیمت اقلام بهداشتی است، لذا وزارت صنعت در بخش‌های مربوط که مجوز نظارت دارد، این کار را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ به طور دقیق انجام می‌دهد.

گلپور افزود: وزارت بهداشت نیز باید به طور جدی وارد بحث نظارت بر گرانفروشی و کنترل کیفیت ماسک‌های تولیدی شود و با متخلفین و گرانفروشان برخوردهای قانونی داشته باشد.

عناوین برگزیده