تاریخ: ۱۹ خرداد ۱۳۹۹ ، ساعت ۱۲:۱۹
بازدید: ۵۹۲
کد خبر: ۱۰۹۲۴۰

یک شرکت فناور خراسان رضوی برای نخستین بار در کشور دستگاه پیکنومتری تولید کرد

می متالز - رییس پارک علم و فناوری خراسان گفت: یکی از شرکت‌های عضو این پارک برای نخستین بار در کشور دستگاه پیکنومتری گاز هلیوم (HelPyc ChE-۱۷۰۱) را تولید کرد.
یک شرکت فناور خراسان رضوی برای نخستین بار در کشور دستگاه پیکنومتری تولید کرد

به گزارش می متالز، رضا قنبری افزود: این شرکت به عنوان نخستین شرکت در شرق کشور در زمینه طراحی و ساخت تجهیزات آزمایشگاهی در حوزه‌های مختلف مهندسی شامل مهندسی نفت، شیمی، مکانیک و مواد و علوم پایه شامل شیمی و زمین‌شناسی است که درسال ۹۵ فعالیت خود را آغاز کرد و از همان سال در پارک علم و فناوری خراسان مستقر شد.

وی ادامه داد: این شرکت برای نخستین بار در کشور دستگاه پیکنومتری گاز هلیوم (HelPyc ChE-۱۷۰۱) را تولید کرده است که می تواند حجم واقعی پودر را اندازه‌گیری ‌کند و آزمایشگاه‌های مرکزی دانشگاه‌های مختلف نیز از این دستگاه استقبال زیادی کرده‌اند.

رییس پارک علم و فناوری خراسان گفت: این شرکت دستگاه سیلاب‌زنی مغزه را نیز تولید کرده که از مهمترین دستگاه‌های آزمایشگاه‌های مهندسی نفت است و می‌تواند در اشباع‌سازی سنگ از سیال، اندازه‌گیری تراوایی مطلق و نسبی سنگ، انجام تست‌های جذب درون مغزه و به ­خصوص در ارزیابی انواع نمونه سنگ کربناته و ماسه سنگ و سیالات مخزن تحت فرآیندهای برداشت ثانویه (تزریق آب) و ثالثیه (ازدیاد برداشت) در شرایط دما و فشار مخزن به ­کار رود و در دو مدل آموزشی و پژوهشی تولید شده است.

قنبری افزود: دستگاه دیگر تولید شده در این شرکت، دستگاه اشباع‌سازی مغزه است که این دستگاه یک وسیله پرکاربرد در آزمایشگاه‌های سنگ و مهندسی مخازن نفتی است و همچنین دستگاه آشام خود به خودی، نمونه دیگری از تولیدات این شرکت است.

وی ادامه داد: دستگاه‌های متعدد دیگری نیز توسط این شرکت تولید شده که هرکدام از این دستگاه‌ها را مشتریانی چون دانشگاه شهید چمران، دانشگاه شریف و چندین کارخانه مانند فولاد سنگان، فولاد خراسان، زرند کرمان، زرندسیرجان و گوهر زمین خریداری کرده­‌اند.

او با اشاره به این که هم اکنون این شرکت فناور مشغول تولید تجهیزات آزمایشگاهی صنعت‌فولاد است اضافه کرد: امیدواریم این شرکت بتواند محصولات خود را به کشورهای مجاور نیز صادر کند.

پارک علم و فناوری خراسان وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری فعالیت خود را از سال ۱۳۸۱ با هدف افزایش ثروت در جامعه از طریق تشویق و ارتقای فرهنگ نوآوری و افزایش قدرت رقابت در میان شرکت‌ها و موسساتی که بر پایه علم و دانش فعال هستند آغاز کرده است.

بر اساس آمارهای رسمی ۸۰ هزار و ۸۶۸ نفر تا ظهر روز شنبه ۳۰ فروردین ۱۳۹۸ در ایران به بیماری کرونا مبتلا شده‌اند. همچنین با فوت ۷۳ نفر ظرف ۲۴ ساعت گذشته شمار جانباختگان این بیماری کرونا در کشورمان به پنج هزار و ۳۱ نفر رسیده است.

عناوین برگزیده