به گزارش می متالز، سیدشمس الدینحسینی نماینده تنکابن و رامسر و کاندیدای ریاست کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی گفت : تعامل خوبی با اکثر نمایندگان کمیسیونصورتگرفته و امیدوار است پس از استقرار کمیسیون، بازنگری نظام بودجه ریزی کشور به عنوان مهمترین هدف کمیسیون در نخستین سال فعالیت ، به سرانجام برسد.
وی که تصدی وزارت امور اقتصادی و دارایی دولت های نهم و دهم را برعهده داشت، نظامبودجه ریزی را داری ضعفها و ایرادت اساسی دانست و گفت با ظرفیت بسیار خوبی که در کمیسیون برنامه وجود دارد، نظام بودجه ریزی کشور به زودی شاهد تغییرات خوبی خواهدبود.
حسینی که برای ریاست کمیسیون برنامه و بودجه کاندیداست، گفت: اکثر نمایندگان حاضر در کمیسیون به واسطه سابقه حضور در مدیریت اجرایی کشور با خلاء ها و تنگناهای بودجه ریزی آشناهستند و این فرصت بسیار خوبی برای دولت و مجلس ایجاد کرده است تا این مشکلات را رفع کند.
سید شمس الدین حسینی معتقد است که بودجه به یک سند حسابداری تنزل داده شده و برابری دخل و خرج دلیل بودجه خوب و ناترازی بودجه دلیلی بر بودجه بد شده است، در حالی که بودجه را باید به عنوان یک سند حکمرانی تعریف کرد.
وزیر اقتصاد دولت نهم و دهم تاکید دارد که بودجه کنونی نه تخصیص منابع را بهینه کرده و نه آمایش سرزمین را به دنبال داشته است و در نتیجه بودجه به محل کشمکش و لابی نمایندگان و وزرا برای بخشی نگری شده است.
حسینی اصلاح ساختاری در بودجه نویسی کشور را مهمترین اولویت کمیسیون دانست و تصریح کرد با این اقدام نمایندگان چشم انداز بودجه کشور برای سالهای آینده دوشن و دقیق می شود.
وی گفت اداره کمیسیون جز بر مبنای همدلی و همافزایی و استقرار نمایندگان در حوزه های کارشناسی تخصصی خود، ممکن نیست و هدف اصلی کمیسیون رعایت این مهم است.
حسینی نظارت را مهمترین اصل و وظیفه نمایندگان کمیسیون دانست و تصریح کرد حضور نمایندگان مسلط ومجرب و کارآزموده در مناصب کمیسیون و شوراهای اقتصادی و برنامه ریزی ، به اعمال وظیفه نظارتی مجلس کمک بسیاری خواهد کرد.