تاریخ: ۲۹ خرداد ۱۳۹۹ ، ساعت ۱۷:۴۱
بازدید: ۱۷۰
کد خبر: ۱۱۱۷۰۹
سرویس خبر : آهن و فولاد
با حضور سرپرست وزارت صمت؛

کلنگ نورد گرم ۲ فولاد مبارکه بر زمین زده شد/ واردات ورق گرم به کشور با افتتاح پروژه نورد گرم دو قطع می شود

می متالز - با حضور مدرس خیابانی، سرپرست وزارت صمت، کلنگ نورد گرم ۲ فولاد مبارکه مزین به نام سردار حاج قاسم سلیمانی بر زمین زده شد.
کلنگ نورد گرم ۲ فولاد مبارکه بر زمین زده شد/ واردات ورق گرم به کشور با افتتاح پروژه نورد گرم دو قطع می شود

به گزارش می متالز، مدرس خیابانی در مراسم کلنگ زنی خط نورد گرم دو با اشاره به اینکه فولاد مبارکه یک نماد پرافتخار مجموعه صنعت کشور است، اظهار کرد: این مهم هم به لحاظ عظمت تولید و هم به لحاظ فناوری و هم به لحاظ کیفیت پیشرو است.

مدرس خیابانی گفت: پروژه نورد گرم دو امروز کلنگ زنی شد و با همت و درایت و پشتکار مدیران فولادمبارکه ۹۰۰ روز دیگر افتتاح و به بهره برداری می رسد.

وی با اشاره به اینکه فولاد مبارکه یک مجموعه تولیدی است که به حدود ۴۰ کشور دنیا صادرات دارد، بیان کرد: پارسال ۱.۵ میلیارد دلار صادرات داشته و علی رغم فشار تحریم ها میزان صادرات این واحد صنعتی به دو برابر افزایش یافته است.

سرپرست وزارت صمت ادامه داد: بخشی از صادرات محصولات فولاد مبارکه که به لحاظ کیفیت برابری میکند با رقبای خارجی به کشورهای اروپایی نیز صادرمی شود.

وی با اشاره به اینکه امروزه نقطه قوت حضور ما در فولاد مبارکه این پیام روشن را دارد که کشور یک لحظه هم از توسعه متوقف نمی شود و مدار توسعه کشور با سرعت و قدرت ادامه یافته است، تصریح کرد: امروز خرسندیم که این پروژه نورد گرم دو با ظرفیت ۴.۲ میلیون تن کلنگ خورد و مدیرعامل فولاد مبارکه تعهد دادند که کمتر از ۹۰۰ روز دیگر توسط خانم دکتر صالحی نماینده مردم شریف شهرستان مبارکه در مجلس شورای اسلامی این طرح افتتاح شود که این افتخار دیگری از مجموعه افتخارات فولادمبارکه است.

مدرس خیابانی اضافه کرد: ماحصل این افتتاح ها، قطع وابستگی به واردات ورق گرم کشور است، مجموع نیازهای واحدهای خودروسازی، کشتی سازی لوازم خانگی و لوله سازی و صنایع پایین دست مرتفع می شود و کشور هیچ نیازی به واردات ورق گرم نخواهد داشت.

وی گفت: شاید آن چیزی که به عنوان توصیه به فولاد مبارکه می شود گفت اینکه که همه تلاششان را به کار ببندند کهتا حد امکان این پروژه با توانمندی تولید داخلی به انجام برسد.

وی با تاکید براینکه همانگونه که در مجموعه تولیدات صنعتی خوکفایی و خوداتکایی و روحیه خودباوری ایجاد شده حتما در بخش فناوری و انتقال تکنولوژی نیز باید به این مهم دست پیدا کنیم، افزود: اینکه مجموعه این پروژه فولادی ۴.۲ میلیون تنی سهم عمده ای از محل ساخت داخل باشد برای ما بسیار اهمیت دارد و از حداکثر توان شرکت های ظرفیت مهندسی طراحی ساخت و اجرا استفاده کنند.

در این آیین، حسین مدرس خیابانی، سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت، خداداد غریب پور، رئیس هیات عامل ایمیدرو، حمیدرضا عظیمیان، مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه و مسوولان استانی حضور داشتند.

عناوین برگزیده
محمدیاسر طیب‌نیا، مدیرعامل فولاد مبارکه در آیین امضای فاز اول قرارداد‌های احداث کارخانه تبدیل هماتیت به مگنتیت به روش RHF و پایلوت توسعه فناوری استحصال معادن کم‌عیار به روش بستر سیال (SMR):

فولاد مبارکه در حوزه تکنولوژی‌ها و فناوری‌های نوین می‌تواند یک دنبال‌کننده هوشمند باشد