تاریخ: ۳۱ خرداد ۱۳۹۹ ، ساعت ۲۰:۱۸
بازدید: ۹۳۴
کد خبر: ۱۱۱۹۶۹
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت
با انعقاد تفاهم نامه میان بانک توسعه صادرات و صندوق نوآوری و شکوفایی صورت پذیرفت:

کاهش ۶ درصدی سود تسهیلات اعطایی به شرکت های دانش بنیان صادراتی

می متالز - بانک توسعه صادرات ایران طی سالهای اخیر توجه ویژه ای به ظرفیت های شرکت های دانش بنیان در حوزه صادرات داشته است؛ پتانسیل مطلوب این شرکت ها در حوزه صادرات، این بانک توسعه ای را بر آن داشت تا با هدف حمایت از این واحدها، با همکاری سازمان هایی چون معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و صندوق نوآوری و شکوفایی، در حوزه تامین مالی ورود کند.
کاهش ۶ درصدی سود تسهیلات اعطایی به شرکت های دانش بنیان صادراتی

به گزارش می متالز، در همین راستا به تازگی تفاهم نامه ای بین بانک توسعه صادرات ایران و صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری به امضا رسیده و به زودی وارد مرحله عملیاتی می شود؛ بر اساس این تفاهم نامه دو طرف برای برقراری و توسعه تعاملات فی مابین در زمینه پرداخت تسهیلات و ارائه سایر خدمات مالی به شرکت های دانش بنیان اعلام آمادگی کرده و متعهد شدند که تمهیدات لازم را برای تحقق هدف یادشده به کار ببندند.
به گزارش روابط عمومی بانک توسعه صادرات، بر اساس تفاهم نامه دو جانبه یاد شده، نرخ سود موثر تسهیلات بر اساس منابع تلفیقی بانک و منابع صندوق توسعه ملی 12 درصد خواهد بود.
در این تفاهم نامه بانک توسعه صادرات ایران متعهد شده است از محل منابع خود و منابع تلفیقی نسبت به اعطای تسهیلات برای سرمایه در گردش و طرح های شرکت های دانش بنیان اقدام کند.
براساس این گزارش بانک می تواند شرکت هایی که پتانسیل لازم جهت برخورداری از خدمات حمایتی صندوق را دارا هستند، شناسایی و به صندوق معرفی کند؛ لازم به ذکر است ارائه هرگونه خدمات به این شرکت ها مستلزم تایید رسمی از سوی صندوق است.
بر اساس آمار‌های گمرک جمهوری اسلامی ایران سال گذشته شرکت‌های دانش‌بنیان مبلغ ۷۰۰ میلیون دلار صادرات رسمی داشتند همچین بخش عمده‌ای از صادرات این شرکت‌ها به کشور‌های همسایه به صورت ریالی و یا تهاتری صورت گرفته و شامل صادرات دانش این شرکت‌ها در حوزه نرم افزار و تولید محتوا می شود و البته صادرات این محصولات در آمار‌های گمرک وارد نمی‌شود.
گفته می شود مبلغ ۷۰۰ میلیون دلار صادرات دانش بنیان باید با یک و نیم برابر مبلغ فوق تجمیع شود تا رقم واقعی صادرات محصولات دانش‌بنیان مشخص گردد.
لازم به ذکر است که بیشترین سهم صادرات محصولات دانش بنیان مربوط به حوزه زیست فناوری شامل دارو و تجهیزات پزشکی است.

عناوین برگزیده