به گزارش می متالز، بختیار خلیقی با اشاره به وجود ۸۴ هزار و ۱۴۳ واحد صنفی در استان اظهار داشت: براساس آمار جمعآوری شده از مجموع واحدهای صنفی استان ۴۸ هزار و ۹۲۳ واحد به عبارتی ۵۸ درصد واحدهای صنفی استان به دلیل شیوع بیماری کرونا آسیب دیده و متضرر شدند.
وی ۱۴ رشته شغلی مشمول دریافت تسهیلات حمایتی در مقابل آسیبهای شیوع ویروس کرونا شدند، اضافه کرد: از این رستههای شغلی مراکز تولید و توزیع غذای آماده اعم از رستورانها، بوفهها، طباخیها، تالارهای پذیرایی، قهوهخانهها و اغذیهفروشیها، هتلها، تولید و توزیع پوشاک، کیف و کفش، مراکز توزیع آجیل و خشکبار، قنادی، بستنی و آبمیوه، آموزشگاههای رانندگی، آرایشگاه و سالنهای زیبایی و گرمابه و مرکز تولید و توزیع صنایع دستی جزو واحدهای صنفی هستند.
معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت سازمان صنعت، معدن و تجارت کردستان افزود: براساس شیوه نامه اعطای تسهیلات به کسب و کارهای آسیب دیده از کرونا به واحدهای صنفی کم خطر به ازای هر نفر شاغل دارای بیمه در این واحد ۱۲ میلیون تومان تسهیلات پرداخت میشود.
خلیقی با بیان اینکه از مجموع کل واحدهای صنفی استان هشت هزار و ۹۶۶ واحد از لحاظ شیوع کرونا جزو مشاغل پرخطر محسوب میشوند، یادآور شد: به واحدهای پرخطر که به اجبار تعطیل شدند به ازای هر نفر شاغل در این واحد ۱۶ میلیون تومان تسهیلات پرداخت میشود.
معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت سازمان صنعت، معدن و تجارت کردستان تاکید کرد: ۱۹ هزار و ۴۷۹ واحد در کل استان مشمول دریافت تسهیلات حمایتی جبران آسیبهای ناشی از شیوع بیماری کرونا شدند.
خلیقی گفت: اتحادیههای موجود در استان به واحدهای زیر مجموعه خود برای ثبت نام در سامانه کارا و دریافت تسهیلات حمایتی که آخرین مهلت آن ۳۱ خرداد بود اطلاع رسانی کردند.
سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد: تا ظهر یکشنبه اول تیر ماه در مجموع ۲۰۴ هزار و ۹۵۲ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده و با فوت ۱۱۶ نفر در ۲۴ ساعت گذشته، تعداد جان باختگان کرونا در کشور به ۹۶۲۳ نفر رسید.