به گزارش می متالز، سالار حسین پور با بیان اینکه استان کهگیلویه و بویراحمد با توجه به موقعیت موقعیت جغرافیایی خاص، شرایط مناسبی برای صادرات کالاهای غیرنفتی دارد، افزود: کهگیلویه و بویراحمد، کریدور جنوب به مرکز کشور بوده و متصل بودن مناطق جنوبی این استان با بنادر بوشهر- دیلم و گناوه که بخشی از گلوگاه های صادراتی کشور هستند، شرایط ویژه ای را برای صادرات این استان فراهم کرده است.
وی بیان داشت: میزان صادرات در سال گذشته نسبت به مدت مشابه سال ۹۷ افزایش داشته اما با این حال پتانسیلهای این استان هنوز بالقوه مانده است.
حسین پور با بیان اینکه این استان، پتانسیل و منابع خدادادی و ظرفیتهای بسیاری در زمینه های مختلف معدنی، طبیعی، کشاورزی و نفت و گاز دارد، گفت: یکی از موانع پیش روی صادرات در استان، نبود صنایع بستهبندی و مشکلات حملونقل است.
وی افزود: میزان صادرات کالاهای مختلف در استان در دو ماهه نخست سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۴۰ درصد افزایش وزنی داشته است.
حسین پور اظهار داشت: ارزش کالاهای صادراتی در این مدت، ۲۷۶ هزار دلار بوده که این میزان نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۲ درصد رشد داشته است.
وی افزود: این کالاهای صادراتی شامل عصاره شیرین بیان، موکت، درختچه گل رز، لوازم آرایشی و بهداشتی، سیمان، آبلیمو، عصاره زعفران و پودر شیرین بیان است.
حسین پور مقصد این کالاها در سال جاری را امارات متحده عربی، کشورهای حاشیه خلیج فارس، افغانستان، آلمان، سوئیس، عراق، آفریقای جنوبی و عمان عنوان کرد.
وی افزود: عمده موانع و مشکلات واحد های صادراتی استان نبود زیرساخت های تجاری از جمله سایت نمایشگاه دائمی استان، دسترسی نداشتن به شبکه فیبر نوری، نبود گمرک تخصصی و کمبود ناوگان حمل و نقل و نبود زیرساخت های ریلی و هوایی عنوان کرد.
حسین پور اظهار داشت: در راستای راه اندازی سایت نمایشگاههای دائمی کهگیلویه و بویراحمد، زمین این سایت تامین شده است.