تاریخ: ۱۲ تير ۱۳۹۹ ، ساعت ۱۶:۰۳
بازدید: ۲۰۱
کد خبر: ۱۱۵۵۹۲
سرویس خبر : معادن و مواد معدنی
معاون وزیر صمت:

توسعه معادن در کهگیلویه و بویراحمد مورد بی‌توجهی قرار گرفته است

می متالز - معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به بی‌توجهی به ایجاد معادن و گسترش آنها در کهگیلویه و بویراحمد، گفت: باید برای شناسایی سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی تلاش شود.
توسعه معادن در کهگیلویه و بویراحمد مورد بی‌توجهی قرار گرفته است

به گزارش می متالز، سعید زرندی  در نشست ستاد تسهیل و رفع موانع تولید و گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه اگر همت بخش خصوصی نبود گذر از شرایط وخیم در تحریم‌های کنونی قابل باور نبود، اظهار داشت: در شرایط سخت امروز، کشور به مسیر خود ادامه خواهد داد و وزارت صمت همواره در صدد ساختن فرصت از این تهدیدات بوده است.

وی اولین استراتژی وزارت صمت را برای مقابله با گستره تحریم‌ها، عدم وابستگی به صادرات نفتی عنوان کرد و افزود: بحث نهضت ساخت داخل جایگزین واردات را به صورت جدی پیگیری کردیم و درصدد هستیم که از توان داخلی استفاده کنیم.

معاون طرح و برنامه وزارت صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه استراتژی بعدی این وزارت‌خانه توسعه صادرات بوده است، گفت: تمرکز ما روی حوزه‌ها و کشورهایی بوده که کمترین موانع را در صادرات به آنها داشتیم.

زرندی با اشاره به اینکه در برخی موارد با خروج شرکت‌های خارجی از کشور، فرصت برای تولیدکنندگان داخلی فراهم شد، عنوان کرد: منکر مشکلات موجود در طرح‌ها نیستیم.

وی با بیان اینکه هفت برنامه و 40 پروژه در دستور کار وزارت صمت قرار دارد، گفت: در بحث بهره‌وری سرمایه، طرح‌های بالای 60 درصد را باید رشد بدهیم، بنابراین در مورد طرح‌های نیمه‌تمام، باید طرح‌های تا 60 درصد پیشرفت فیزیکی معرفی شوند.

معاون طرح و برنامه وزارت صنعت، معدن و تجارت با تأکید بر اینکه عقل حکم می‌کند که ابتدا واحدهای تعطیل به چرخه تولید برگردد، ابراز کرد: علاوه بر واحدهای راکد، معادن راکد نیز برای وزارت صمت حائز اهمیت است.

زرندی توجه به مناطق کمتر برخوردار و محروم را از برنامه‌های مهم در بحث اقتصاد مقاومتی عنوان و بیان کرد: استان کهگیلویه و بویراحمد نیازمند حضور سرمایه‌گذار است و ما در این زمینه 12 استان را در برنامه قرار دادیم که این استان یکی از آن استان‌ها است.

وی با اشاره به اینکه استان کهگیلویه وبویراحمد دارای ظرفیت‌های مختلفی است که باید به آن توجه شود، گفت: در صورت راه‌اندازی واحدهای صنعتی و تولیدی بزرگ مثل پتروشیمی‌ها، واحدهای خرد دیگری زیر سایه این طرح‌های بزرگ شکل می‌گیرند و کمک شایانی به توسعه و اشتغال خواهد خواهند کرد.

معاون طرح و برنامه وزارت صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه این وزارتخانه آماده همکاری با استان کهگیلویه و بویراحمد در همه زمینه‌ها است، ابراز کرد: سعی شود که اعتبارات تبصره 18به صورت 100درصد جذب شده و همچنین  زمینه‌های گردشگری، کشاورزی و گیاهان دارویی مبنای سرمایه‌گذاری قرار گیرد.

زرندی با اشاره به بی‌توجهی به ایجاد معادن و گسترش آنها در کهگیلویه و بویراحمد، گفت: در شناسایی سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی تلاش شود.

عناوین برگزیده