به گزارش می متالز، سالار حسین پور با بیان اینکه یکی از مشکلاتی که اکنون پیش روی این کارخانه قرار دارد، مشکلات حمل و نقل سیمان برای صادرات است، افزود: سیمان مارگون یکی از مهمترین محصولات صادراتی استان است که به کشورهای مختلف صادر می شود و باید در این راستا، زیرساختهای حمل و نقل آسان و سریع به بنادر جنوب فراهم شود.
وی کیفیت سیمان این کارخانه را بسیار بالا عنوان کرد و گفت: کارخانه سیمان مارگون به همت متخصصان بومی راه اندازی شده و هم اکنون ۹۵ درصد کارکنان و کارگران این کارخانه بومی بوده و وجود معدن فعال در کنار این کارخانه سبب شده ۹۵درصد خوراک و مواد اولیه این کارخانه در کنار این مجتمع بزرگ تولیدی تامین شود.
حسین پور اظهار داشت: عملیات اجرایی ساخت مجتمع بزرگ تولید سیمان مارگون با هدف تولید روزانه ۳۳۰۰ تن و سالانه یک میلیون تن از سال ۱۳۸۹ آغاز و اردیبهشت ماه ۱۳۹۶ به بهرهبرداری رسید.
وی تصریح کرد: با بهره برداری از این کارخانه برای ۴۵۰ نفر به صورت مستقیم و برای دو هزار نفر نیز به صورت غیرمستقیم اشتغالزایی ایجاد شد.
حسین پور افزود: حمل و نقل محصولات کارخانه، از مهمترین مشکلات بوده و نبود جاده دسترسی مناسب تا بنادر جنوب کشور بر مشکلات حمل و نقل و صادرات افزوده است.
وی با اشاره به تکنولوژی به روز این کارخانه، گفت: کارخانه سیمان مارگون با بالاترین تکنولوژی روز اروپا و به دست متخصصان ایرانی ساخته شده و بالاترین تکنولوژی این کارخانه، از کشور آلمان خریداری شد و دو هزار تن خرید خارجی این واحد تولیدی بوده که این کارخانه با بالاترین کیفیت، محصولات خود را تولید میکند.
حسین پور ظرفیت تولید این کارخانه را روزانه سه هزار و ۳۰۰ تن سیمان و در مجموع تولید سالانه را یک میلیون تن عنوان کرد.