به گزارش می متالز، در نامه خداداد غریب پور به محمدرضا بهرامن رئیس خانه معدن آمده است: هماهنگی و برنامهریزی لازم جهت استفاده حداکثری از امکانات شرکت هپکو برای تأمین قطعات و اورهال (تعمیر اساسی) ماشین آلات و تجهیزات صورت گیرد و نتیجه اقدامات به سازمان توسعه معادن اعلام شود.
در پی بروز مشکلاتی در روند تولید، پرداخت حقوق کارکنان و مدیریت هپکو، این شرکت اخیراً با مصوبه هیأت دولت به سازمان توسعه و نوسازی معادن واگذار شد.
یک مقام مسئول در این مورد به فارس گفته بود: هپکو برای اصلاح ساختار و احیای تولید به ایمیدرو برمیگردد و بعد از اینکه شرایط تولید و سودآوری در آن شرکت مهیا شد، واگذار میشود و هیأت دولت در آینده تصمیم میگیرد که مثلاً به مدت یک یا 2 سال هپکو به ایمیدرو برگردد و بعد از سودآوری برای سومینبار واگذار شود.
شرکت تولید تجهیزات سنگین هپکو بعد از دو بار خصوصی سازی ناموفق، سهام عمدهاش به میزان 60 درصد به دولت (سازمان خصوصیسازی) برگشت،ابتدا قرار بود از طریق فرابورس این سهام عرضه شود،اما چون مشتری پیدا نکرد،گفته شد فعلا برای گذران امور شرکت به سامان ایمیدرو بر میگردد تا بعد از اصلاح ساختار بعدا واگذار شود.