به گزارش می متالز، در هفته گذشته شاهد عرضه ۳.۳۰۰ تن محصولات پلی پروپیلن در گریدهای مختلف از سوی شرکت پتروشیمی مارون بودیم که با تقاضای ۷.۰۴۰ تنی مشتریان و حجم معاملات ۳.۱۴۶ تنی مواجه شد که نسبت به هفته منتهی به ۴ تیر ماه با افزایش ۵۹۴ تنی همراه بود.
قیمت میانگین هر تن پلی پروپیلن در هفته گذشته با رشد چشمگیر ۵.۸ درصدی نسبت به هفته منتهی به ۴ تیر ماه به ۱۵۵.۳۸۹ هزار ریال در هر تن و ارزش معاملات این محصول در هفته گذشته به ۴۸۸ میلیارد و ۸۵۶ میلیون ریال رسید.
همچنین در هفته گذشته شاهد عرضه ۳.۵۱۹ تن محصول پلی اتیلن سنگین در گریدهای مختلف بودیم که با تقاضای ۳.۰۵۴ تنی و حجم معاملات ۲.۴۸۵ تنی مواجه شد که نسبت به هفته منتهی به ۴ تیر ماه کاهش ۸۰۳ تنی را نشان میدهد. نرخ این محصول نیز با رشد ۰.۸ درصدی در مقایسه با هفته گذشته همراه بود، نرخ میانگین ثبت شده برای این محصول به ۱۲۲.۱۹۹ هزار ریال در هر تن رسید و ارزش معاملات نیز به ۳۰۳ میلیارد و ۶۶۴ میلیون ریال رسید.
در ادامه جدول معاملات محصولات اصلی شرکت پتروشیمی مارون در هفته گذشته و همچنین نمودار ماههای اخیر نرخ محصولات پلی پروپیلن این شرکت ارائه شده است.
همچنین، در هفتهای که گذشته شاهد عرضه ۵.۵۳۴ تنی انواع پلی پروپیلن توسط شرکت پلی پروپیلن جم بودیم که با تقاضای ۱۰.۴۵۸ تنی مشتریان و حجم معاملات ۵.۴۰۲ تنی مواجه شد. متوسط نرخ میانگین هر تن پلی پروپیلن با رشد ۲ درصدی نسبت به هفته قبل از آن به یک هزار ریال در هر تن رسید.
ارزش معاملات انواع پلی پروپلینهای تولیدی شرکت با توجه به افزایش ۵۳۰ تنی حجم معاملات و همچنین افزایش نرخ فروش نسبت به هفته منتهی به ۲۱ خرداد ماه به ۸۱۹ میلیون و ۸۹۵ هزار ریال رسید.
در ادامه جدول معاملات هفته گذشته و همچنین روند قیمتی ماههای اخیر انواع پلی پروپیلنهای شرکت را مشاهده میکنید.
شرکت پتروشیمی فن آوران که در حال حاضر محصول اسیداستیک خود را در بورس کالا عرضه میکند، در هفته گذشته ۱.۰۱۲ تن از این محصول را در بورس کالا عرضه کرد که با حجم معامله ۱.۰۱۲ تنی مشتریان روبرو شد که نسبت به هفته منتهی به ۳ تیر ماه بدون تغییر همراه بود.
نرخ پایه عرضه این محصول با افزایش ۳ درصدی در مقایسه با هفته معاملاتی گذشته به ۵۳.۹۹۹ هزار ریال در هر تن و ارزش معامله اسید استیک به ۵۴ میلیارد ریال رسید.
در ادامه جدول معاملات هفته گذشته و همچنین نمودار ماههای اخیر قیمت اسیداستیک این شرکت ارائه شده است.
در هفته گذشته شاهد عرضه ۷.۵۱۲ تن استایرن منومر از سوی شرکت پتروشیمی پارس بودیم که با تقاضای ۱۰.۱۲۸ و حجم معاملات ۷.۵۱۲ تنی همراه بود که نسبت به هفته منتهی به ۳ تیر ماه، بدون تغییر همراه بود.
نرخ میانگین معاملات این محصول در هفته گذشته به ۹۶.۵۶۵ هزار ریال در هر تن رسید که با رشد ۵.۴ درصدی نسبت هفته منتهی به ۳ تیر ماه همراه بود. همچنین ارزش معاملات در این هفته به ۷۲۵ میلیارد و ۳۹۳ میلیون ریال رسید.
در ادامه جدول معاملات هفته گذشته و همچنین نمودار قیمت استایرن منومر شرکت پتروشیمی پارس در ماههای اخیر را مشاهده میکنید.
شرکت پتروشیمی شازند در هفتهای که گذشت ۱.۵۰۰ تن از انواع پلی پروپیلن را در بورس کالا عرضه کرد که ۱.۴۳۰ تن از این عرضه در قیمت میانگین ۱۴۱.۵۹۸ هزار ریال در هر تن معامله شد.
ارزش معاملات این محصول با توجه به افت ۳.۹ درصدی و همچنین کاهش ۳۳۰ تنی میزان فروش نسبت به هفته منتهی به ۳ تیر ماه، به رقم ۲۰۲ میلیارد و ۱۴۷ میلیون ریال رسید.
همچنین در هفته گذشته ۱.۵۸۰ تن از پلی اتیلن سنگین پتروشیمی اراک در بورس کالا به فروش رسید که نسبت به هفته منتهی به ۴ تیر ماه ۱.۱۸۰ تن افزایش را نشان میدهد.
لازم به ذکر است، ارزش معاملات پلی اتیلن سنگین پتروشیمی شازند به ۲۲۱ میلیارد و ۲۷۶ میلیون ریال رسید.
از طرفی در هفته گذشته ۸۰۰ تن از پلی اتیلن سبک پتروشیمی اراک در بورس کالا به فروش رسید که نسبت به هفته منتهی ۴ تیر ماه ۲۰۰ تن کاهش را نشان میدهد.
لازم به ذکر است، ارزش معاملات پلی اتیلن سبک پتروشیمی شازند به ۱۱۶ میلیارد و ۳۰۸ میلیون ریال رسید.
در ادامه جدول معاملات محصولات اصلی پتروشیمی شازند و همچنین نمودار ماههای اخیر قیمتی محصول پلی پروپیلن این شرکت ارائه شده است.
شرکت پتروشیمی جم در هفتهای که گذشت ۵.۶۱۰ تن پلی اتیلن سنگین در بورس کالا عرضه کرد. تقاضای ۶.۲۲۶ تنی و معاملات ۵.۶۱۰ تنی این محصول در هفته گذشته، با نرخ میانگین ۱۲۷.۱۱۸ هزار ریال در هر تن صورت گرفت.
ارزش معاملات آن با توجه به رشد ۲.۶ درصدی نرخ فروش و همچنین کاهش ۴۱۸ تنی فروش این محصول پتروشیمی جم در مقایسه با هفته منتهی به ۴ تیر ماه به ۷۱۳ میلیارد و ۱۳۳ میلیون ریال رسید.
در ادامه جدول معاملات هفته گذشته و همچنین نمودار قیمتی هفتگی پلی اتیلن سنگین این شرکت ارائه شده است.
شرکت پتروشیمی امیرکبیر در هفتهای که گذشت ۱۶۰ تن پلی اتیلن سنگین در بورس کالا عرضه کرد. تقاضای ۱۷۰ تنی و معاملات ۱۶۰ تنی این محصول در هفته گذشته، با نرخ میانگین ۱۱۹.۷۸۱ هزار ریال در هر تن صورت گرفت. ارزش معاملات آن با توجه به افت ۵.۲ درصدی در نرخ فروش و کاهش چشمگیر ۱.۷۰۰ تنی فروش این محصول پتروشیمی امیرکبیر در مقایسه با هفته منتهی به ۴ تیر ماه به ۱۹ میلیارد و ۱۶۴ میلیون ریال رسید.
همچنین در این هفته شاهد عرضه ۳.۶۳۲ تن محصولات پلی اتیلن سبک بودیم که با ثبت تقاضای ۵.۳۵۶ تنی همراه بود و در نهایت منجر به معاملات ۳.۶۳۲ تنی شد. نرخ این محصول با رشد ۱.۹ درصدی در مقایسه با هفته منتهی به ۴ تیر ماه به ۱۱۹.۳۳۸ هزار ریال در هر تن رسید و ارزش معاملات آن با توجه به افزایش نرخ فروش به ۴۳۳ میلیارد و ۴۳۶ میلیون ریال رسید.
در ادامه جدول معاملات و همچنین نمودار چند ماه اخیر قیمتی محصولات پلی اتیلن سنگین شرکت ارائه شده است.
در هفته گذشته شاهد عرضه ۱.۵۰۰ تنی آرتوزایلین پتروشیمی نوری در بورس کالا بودیم که با تقاضای ۱.۰۴۰ تنی و حجم معاملات ۷۲۰ تنی از این محصول همراه بود.
نرخ متوسط هر تن از این محصول با رشد یک درصدی به ۹۸.۴۹۸ هزار ریال در هر تن و ارزش معاملات با توجه به افزایش نرخ فروش و همچنین کاهش ۹۴۰ تنی میزان فروش در مقایسه با هفته منتهی به ۴ تیر ماه به ۷۰ میلیارد و ۹۱۸ میلیون ریال رسید.
آخرین جدول معاملات محصول آرتوزایلین و همچنین نمودار ماههای اخیر قیمتی این محصول که مربوط به معاملات هفته گذشته این شرکت میباشد، در ادامه ارائه شده است.
همچنین لازم به ذکر است این هفته شرکت پتروشیمی نوری موفق به فروش محصول پارازایلین خود نشد.
پتروشیمی خراسان در هفته گذشته ۲۲۰ تن کریستال ملامین را در بورس کالا عرضه کرد که با تقاضای ۳۸۰ تنی و حجم معاملات ۲۲۰ تنی همراه بود. میانگین نرخ هر تن از این محصول ۱۸۴.۸۸۳ هزار ریال در هر تن به فروش رسید. ارزش معاملات این محصول با توجه به رشد ۲.۸ درصدی نرخ فروش و همچنین افزایش ۱۰۰ تنی میزان فروش نسبت به هفته منتهی به ۴ تیر ماه به ۴۰ میلیارد و ۶۷۴ میلیون ریال رسید.
همچنین دیگر محصول اصلی شرکت یعنی اوره پریل، در هفته گذشته نیز همانند هفتههای گذشته هیچ معاملهای را از خود نشان نداد.
جدول و نمودار ماههای اخیر قیمتی اوره گرانول و کریستال ملامین شرکت را در ادامه مشاهده میکنید.