تاریخ: ۲۲ تير ۱۳۹۹ ، ساعت ۱۹:۴۴
بازدید: ۳۱۷
کد خبر: ۱۱۶۵۳۰
سرویس خبر : زمین شناسی
مشاور عالی معاون علمی و فناوری رییس جمهور:

واژه زمین شناسی به نظام مهندسی معدن افزوده شود

می متالز - مشاور عالی معاون علمی و فناوری رییس جمهور، در دیدار با رییس و برخی اعضای سازمان نظام مهندسی معدن، از تشکیل پلتفرمی منطقه ای در حوزه فناوری‌های حوزه معدن خبر داد.
واژه زمین شناسی به نظام مهندسی معدن افزوده شود

به گزارش می متالز، کامبیز مهدیزاده فرساد در دیدار با رئیس شورای مرکزی و رئیس سازمان نظام مهندسی معدن، ضمن تبریک انتصاب و با اشاره به منویات مقام معظم رهبری پیرامون جایگزینی صنعت معدن با نفت و نیز دسترسی کشور به ذخایر عظیم معدنی، گفت: طرح توسعه نوآوری و فناوری‌های حوزه معدن و صنایع معدنی در تلاش است با هدف قرار دادن توسعه همکاریهای فناورانه، علمی و اقتصادی در حوزه معدن به سمت ایجاد پلتفرمی منطقه ای به ابتکار جمهوری اسلامی ایران حرکت کند.

مشاور عالی معاون علمی فناوری رییس جمهور در ادامه همچنین با تاکید بر اینکه پیشتر و در راستای حمایت از شتاب دهنده ها و کارخانه های نوآوری حوزه معدن، اقدامات پراکنده ای صورت گرفته است، افزود: با توجه به پیگیری های مستمر برای احداث مرکز فناوری و نوآوری های معدن و صنایع معدنی و تحقق این موضوع، در نظر داریم با حمایت هوشمندانه تر از کسب و کارها و استارت آپ ها، ظرفیت آنها را در مسیر توسعه راهکارهای فناورانه و نوآورانه ساماندهی کنیم.

مهدیزاده با اشاره به اینکه می توان با همکاری سازمان نظام مهندسی معدن کارهای ارزشمندی انجام داد، اضافه کرد: می توان نسبت به ارتقاء دانش فنی، افزایش بهره برداری از معادن، بالابردن کیفیت نظام معدنی، روابط بین الملل و اشتراک داده ای اطلاعات و آمار معدن و مسائل معدنی قدم های مثمرثمری برداشت.

کامبیز مهدیزاده فرساد، در انتهای صحبت های خود، تصریح کرد: یکی از دغدغه های شخصی من به عنوان زمین شناس همیشه این بوده است که واژه زمین شناسی به نظام مهندسی معدن افزوده شود و انتظار می رود با حضور افراد خبره و متخصصی چون نبئی در راس مدیریت نظام مهندسی معدن، این امر محقق شود.

رئیس شورای مرکزی و رئیس سازمان نظام مهندسی معدن نیز در این جلسه گفت: در کشور 6000 پتانسیل معدنی برای احیا و فعالسازی وجود دارد که فعالسازی 1200 ظرفیت در دستور کار وزارت صمت و سازمان نظام مهندسی قرار دارد.

تقی نبئی با اشاره به اینکه سازمان نظام مهندسی معدن ایران آمادگی همکاری با طرح توسعه  فناوری‌ها و نوآوری‌های معدن و صنایع معدنی را دارد، افزود: برای تسریع در همکاری های فی مابین، نیاز است تشکیل کارگروه های تخصصی و انعقاد تفاهم نامه دوجانبه و همکاری در زمینه های بین المللی در حوزه نظام مهندسی معدن در اولویت قرار گیرد.

نبئی با تاکید بر اینکه وضعیت فعلی جهان از بابت بیماری کرونا و همچنین وضعیت داخلی کشور به لحاظ صادرات نفتی باعث شده است توجهات به سمت معدن و صنایع معدنی سوق پیدا کند، اضافه کرد: زمین شناسی، معدن و صنایع معدنی باهم غریبه هستند ولیکن امیدواریم این فرصت ایجاد شده باعث تقویت و ارتباط مستمر این سه حوزه شود.

عناوین برگزیده