به گزارش می متالز، ابوالفضل رنجبر، نایب رئیس شورای اسلامی کار هپکو با تأکید براینکه عمده اعتراضات کارگران در سالهای اخیر به خاطر کاهش تولید در این شرکت بوده، اظهار کرد: از ابتدای امسال تنها پنج دستگاه غلتک در هپکو تولید شده است، اما امیدواریم که که مسوولان با تصمیمات موثر خود، رونق تولید را دوباره به این شرکت بازگردانند.
رنجبر ادامه داد: مهمترین درخواست ما که در نشست ادریبهشت با رئیس قوه قضاییه و مسوولان وزارت اقتصاد و استانداری مرکزی مطرح شد، واگذاری هرچه سریعتر سهام و مدیریت هپکو به ایمیدرو بود و قرار بود که سه درصد سهام شرکت به منظور ایجاد نقدینگی و راه اندازی خطوط تولید، به چند شرکت معدنی زیرمجموعه ایمیدرو واگذار شود.
نایب رئیس شورای اسلامی کار هپکو با اشاره به اینکه سه ماه از این جلسه میگذرد، توضیح داد: اما اخباری به تازگی منتشر شده که واگذاری هپکو به شستا را تایید میکند.
وی بیان کرد: البته این اخبار هنوز به صورت رسمی اعلام نشده و اصلا مشخص نیست که این تصمیم یک شبه دولت چطور قرار است انجام شود و آیا واگذاری به این شکل مشکلات هپکو را حل میکند یا نه.
رنجبر با بیان اینکه واگذاری هپکو به شستا نگرانی بیشتر کارکنان این شرکت را در پی داشته، افزود:، چون واگذاری هپکو و چند شرکت دولیت دیگر در ازای بدهی ۳۲ هزار میلیاردی دولت به سازمان تأمین اجتماعی است، این سوال مطرح میشود که قرار است با فروش سهام هپکو، هزینهها و منابع همسان سازی حقوق بازنشستگان تأمین شود؟
وی ادامه داد: آیا شستا به عنوان مالک سهام هپکو که اکنون با هزار میلیارد بدهی، مشکلات نقدینگی و تبعات حاصل از واگذاریهای اشتباه گذشته، مواجه است، به واقع برنامهای برای کار و گردش چرخهای تولید در این مجموعه دارد؟
نایب رئیس شورای اسلامی کار هپکو با تأکید براینکه اعتراض کارگران به مدیریت شرکت منجر به فسخ قرارداد مالک شد، افزود: این موضوع باعث شد برای احیای دوباره هپکو امیدوار شویم، از دستگاه قضایی نیز انتظار داریم بحث حسابرسی از واگذاریها و برخی تخلفات مدیران را با سرعت بیشتری رسیدگی و پیگیری کنند.