تاریخ: ۲۵ تير ۱۳۹۹ ، ساعت ۱۵:۱۲
بازدید: ۳۰۶
کد خبر: ۱۱۷۰۴۶
سرویس خبر : معادن و مواد معدنی
معاون استاندار خبر داد:

پتانسیل یابی انواع مواد معدنی در کهگیلویه و بویراحمد آغاز شد

می متالز - معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: پتانسیل یابی انواع مواد معدنی در سراسر استان کهگیلویه و بویراحمد و انجام عملیات اکتشاف با نگاه ویژه به فلزات در عرصه ای به وسعت بالغ بر ۷هزار کیلومتر مربع تحت عنوان پهنه اکتشافی دنا آغاز شده است.
پتانسیل یابی انواع مواد معدنی در کهگیلویه و بویراحمد آغاز شد

به گزارش می متالز، سید حشمت الله صمیمی دوست روز چهارشنبه ۲۴ تیرماه در نشست بررسی مشکلات معادن استان و نحوه همکاری دستگاه‌های اجرایی استان با سرمایه گذاران بخش معدن با حضور دستگاه‌های مربوطه گفت: امیدواریم که با همکاری و مساعدت دستگاه‌های مختلف در این راستا گام‌های مثبتی در استان برداریم.

وی افزود: یکی از پتانسیل‌های استان معادن است که سال‌هاست به این بخش توجهی نشد و امیدواریم با همکاری سرمایه گذاران بتوانیم معدن آهک هیدرات و فسفات چرام را فعال و راه اندازی کنیم.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کهگیلویه و بویراحمد اظهارکرد: حداکثر ظرف ۲۴ ساعت دستگاه‌های اجرایی (شرکت آب منطقه ای، شرکت گاز، اداره کل میراث فرهنگی، راهداری و حمل و نقل جاده ای استان کهگیلویه و بویراحمد و شرکت نفت و گاز گچساران) نسبت به پاسخ استعلامات حوزه معدن در قالب پنجره واحد به سازمان صمت اقدام کنند.

صمیمی دوست خاطرنشان کرد: شرکت آب منطقه ای و شرکت گاز استان نسبت به تامین آب و گاز مورد نیاز این معادن تا قبل از به بهره برداری رسیدن واحد تولیدی آهک هیدراته اقدام کنند.

وی تصریح کرد: جهت تامین زیرساخت معدن فسفات چرام باید سازمان صمت با هماهنگی شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران نسبت به برآورد هزینه آب و برق اقدام کند و حداکثر ظرف هفته آینده نسبت به تشکیل جلسه شورای معادن استان اقدام شود تا در خصوص نحوه اجرای گاز رسانی به طرح فسفات چرام تصمیم گیری شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: به منظور تشویق سرمایه گذار جهت اجرای طرح اسید فسفریک (فسفات چرام) هزینه های زیرساخت برق و آب بر عهده سرمایه گذار و تامین گاز نیز بر عهده استان است.

صمیمی دوست بیان کرد: پتانسیل یابی انواع مواد معدنی در سراسر استان کهگیلویه و بویراحمد و انجام عملیات اکتشاف با نگاه ویژه به فلزات در عرصه ای به وسعت بالغ بر ۷هزار کیلومتر مربع تحت عنوان پهنه اکتشافی دنا آغاز شده است.

عناوین برگزیده