به گزارش می متالز، غلامرضا ملاطاهری، با بیان این مطلب اظهار داشت: موضوع آموزش و درنتیجه افزایش بهره وری در آنها، یک نیاز ضروری در معادن کوچک مقیاس است که می تواند کمک موثری در تداوم تولید و کاهش قیمت تمام شده این معادن داشته باشد.
وی ادامه داد: ایمیدرو با هماهنگی سازمان های صنعت، معدن و تجارت استان ها و سازمان نظام مهندسی معدن، دوره های آموزشی مورد نظر را احصا و از 11 آذر 98 در استان های مختلف به اجرا گذاشته است.
مدیر آموزش، پژوهش و فناوری ایمیدرو با اشاره به گزارش آموزش های صورت گرفته از سوی ایمیدرو برای معادن گفت: از 504 ساعت آموزش پیش بینی شده برای تربیت تکنسین معدن، 360 ساعت برگزار شد اما به دلیل کرونا متوقف شد که از ابتدای ماه تیر، با رعایت پروتکل های بهداشتی، کلاس های باقی مانده برگزار شود.
وی ادامه داد: طبق برنامه ریزی انجام شده، برگزاری 600 دوره آموزش در سطوح کارگری، کارشناسی، معادن زغال سنگ زیرزمینی و رانندگان، پیش بینی شد که به علت شیوع بیماری کرونا و تعطیلی کلاس ها، تاکنون 400 دوره برگزار و مقرر شد از اول تیر200 دوره باقی مانده، با رعایت پروتکل های بهداشتی برگزار شود.
ملاطاهری با اشاره به ضرورت فرآوری مواد معدنی پس از استخراج در معادن کوچک مقیاس، تصریح کرد: با فرآوری مواد معدنی در این معادن و درنتیجه، ایجاد ارزش افزوده در مواد خام، درآمد حاصل از فروش این معادن افزایش یافته و فعالیت اقتصادی آنها رونق می گیرد.
وی افزود: یکی از راهکارهای موثر برای این موضوع، استفاده از واحدهای فرآوری کوچک مقیاس یا واحدهای سیار فرآوری است. در این زمینه نیز مرکز تحقیقات فرآوری مواد معدنی ایران و صندوق بیمه سرمایه گذاری فعالیت های معدنی، زیرساخت های فنی و مالی لازم برای به کارگیری این واحدها را در معادن فراهم کرده اند.