به گزارش می متالز، ایوب کرد در حاشیه بازدید از کارخانه سیمان سیستان اظهار داشت: تاکنون اقدامات مطلوبی از سوی سازمان متبوع نظیر حذف یک طرفه عوارض رودپاس در مرز میلک به منظور تسهیل صادرات سیمان به کشور افغانستان صورت گرفته است.
وی با بیان اینکه این واحد تولیدی علاوه بر اشتغال زایی مستقیم، سبب ایجاد رونق در سایر بخش های اقتصادی مرتبط از جمله حمل و نقل نیز شده است، گفت: از ابتدای سال تاکنون 315 هزار و 469 تن سیمان با 12 هزار و 580 دستگاه ناوگان حمل و نقل باری سیستان و بلوچستان به مقاصد داخل کشور حمل شده است.
کرد ایجاد بستر مناسب جاده ای و تأمین حمل و نقل ایمن را از اقدامات سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای در راستای ایجاد رونق اقتصادی و جذب سرمایه گذاران بخش خصوصی عنوان کرد و افزود: ضروری است مشکلات پایانه این کارخانه در کارگروه مشترکی متشکل از نمایندگان این اداره کل، سرمایه گذار و شرکت های حمل و نقل، بررسی و مرتفع گردد تا زمینه برای حمل هر چه روان تر محصولات کارخانه با صرف کمترین زمان و هزینه فراهم شود.
وی همچنین در این بازدید ضمن بررسی وضعیت شرکت های حمل و نقل مستقر در آن و پایش وضعیت حمل سیمان داخلی و صادراتی، از نزدیک با رانندگان دیدار و در جریان مشکلات و مسائل آنان قرار گرفت.
گفتنی است مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان سیستان و بلوچستان و جمعی از معاونان این اداره کل در سفر یک روز به شمال استان علاوه بر بازدید از کارخانه سیمان سیستان و پایانه سیمان، بر طرح های راهداری در حال اجرا در محور های مواصلاتی منطقه خصوصاٌ طرح ملی بهسازی و ارتقای کیفی روکش آسفالت محورهای مواصلاتی از نزدیک نظارت نمودند.