تاریخ: ۳۱ تير ۱۳۹۹ ، ساعت ۰۰:۰۰
بازدید: ۱۸۰
کد خبر: ۱۱۸۶۹۶
سرویس خبر : زمین شناسی

معاون وزیر صمت خبر داد:

می متالز - پویش سنگ آهن اولویت اول سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور در سال جهش تولید
معاون وزیر صمت خبر داد:

به گزارش می متالز، رئیس این سازمان با اشاره به این‌که ایران به عنوان یکی از خاستگاه‌های منابع غنی معدنی با دارا بودن 81 تیپ ماده معدنی در رتبه کشورهای معدن خیز جهان مطرح بوده، تصریح کرد: هم اکنون صنایع کشور از کمبود این منابع خدادادی رنج می‌برند که بر همین اساس بر پایه سیاست‌های وزارت صمت و نیاز کشور به سنگ آهن، پویش سنگ آهن اولویت اول سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور در سال جهش تولید است.

دکتر علیرضا شهیدی با بیان این‌که بر پایه آمارهای وزارت صنعت، معدن وتجارت میزان ذخایر معدنی شناسایی شده کشور حدود 55 میلیارد تن است، گفت:  از این رقم حدود ۳۵ میلیارد تن قطعی و بقیه احتمالی است.

به گفته وی، در سال جاری و همگام با فرمایشات رئیس‌جمهور و دستور سرپرست وزارت صمت در سه ماهه اخیر بیش از ۲۰ هزار کیلومتر مربع آزادسازی پهنه‌ها و محدوده‌های اکتشافی سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور جهت رونق بخشی به بخش خصوصی انجام پذیرفت.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت با تاکید بر این‌که سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور سال گذشته عملیات شناسایی ذخایر معدنی در وسعت ۱۵۰ هزار کیلومتر مربع را انجام داد، تصریح کرد: در سال جاری بر اساس برنامه‌های این سازمان اکتشاف شامل تولید اطلاعات پایه زمین‌شناسی،  شناسائی و پیجوئی در وسعتی بیش از 300 هزار کیلومتر مربع تداوم خواهد داشت که با جهش دو برابری نسبت به سال گذشته همراه است.

شهیدی افزود: آزادسازی۶۰ محدوده پهنه اکتشافی از سال گذشته آغاز شد که ۳۰ محدوده آزاد شده و جهت سهولت اکتشاف توسط بخش خصوصی این کار امسال نیز دنبال خواهد شد. 

به  گفته رئیس سازمان زمین‌شناسی و  اکتشافات‌معدنی کشور بر اساس فعالیت‌های اکتشافی انجام شده در طول چندین دهه توسط این سازمان و تلفیق لایه‌های مختلف اطلاعاتی و مدل‌سازی این لایه‌ها پیش‌بینی می‌شود ذخیره‌های بزرگ معدنی سنگ آهن در کشور وجود داشته و تنها راه رسیدن به آن اکتشافات سیستماتیک و عمقی در قالب سیاست‌گذاری واحد است.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت خاطرنشان کرد: مجموعه فعالیتی که برای اکتشاف ذخایر پنهان و عمقی تا پایان سال گذشته انجام شده شامل برداشت‌های ژئوفیزیک هوایی در وسعتی برابر 640 هزار کیلومتر خطی بوده که برای شناسایی کامل محیط‌های پر پتانسیل به برداشت‌های ژئوفیزیک هوایی بالغ بر 2 میلیون و 700 هزار کیلومتر خطی  در کشور نیاز داریم.

عناوین برگزیده
پرطرفدارترین عناوین