به گزارش می متالز، احسان قمری با اشاره به لزوم تدوین منطق علمی برای فعالیتهای اجرایی در حوزه رفع تعهدات ارزی، انجام فعالیتهای تحقیقاتی کاربردی در حوزه بازگشت ارز حاصل از صادرات را مهم ارزیابی کرد و گفت: تکیه بر آزمون و خطا بدون توجه به جنبههای علمی و کارشناسی را سبب ایجاد مشکلات و معضلات خواهد بود.
وی با ذکر آماری از تعداد صادرکنندگانی که طی سال های ۹۷ و ۹۸، صد درصد ارز حاصل از صادرات را وارد چرخه اقتصادی کشور کردهاند، افزود: استفاده از دیدگاههای این گروه از صادرکنندگان و استخراج مدلهای علمی کاربردی، باید در دستور کار مراکز دانشگاهی و پژوهشی قرار گیرد.
مدیر کل دفتر توسعه خدمات بازرگانی در ادامه دیپلماسی اقتصادی را بهرهجویی دو سویه میان اقتصاد و سیاست خارجی عنوان کرد و ضمن تقدیر از تلاشهای انجام شده در دفتر مطالعات دیپلماسی اقتصادی دانشگاه امام صادق(ع)، فعالیتهای این مجموعه، به عنوان یک نهاد علمی مشورتی فعال در زنجیره تولید علم و پیادهسازی پاسخها به مسائل مهم با تمرکز بر روابط اقتصادی خارجی، را ارج نهاد.
در این نشست، دبیر علمی و معاون ارتباطات و رسانه دفتر مطالعات دیپلماسی اقتصادی دانشگاه امام صادق(ع) نیز ضمن ارائه گزارشی از اقدامات انجامشده خواستار همکاریهای دوجانبه در جهت اجرای فعالیتهای آموزشی، پژوهشی و سایر فعالیتهای مشترک شد.