تاریخ: ۰۸ مرداد ۱۳۹۹ ، ساعت ۲۳:۴۹
بازدید: ۲۸۶
کد خبر: ۱۲۰۲۲۹
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت

بانک های بورسی چقدر وام دادند؟

می متالز - بانک مرکزی اعلام کردند بانک های دولتی و بورسی طی سه ماه اول سال ، ۵۰ درصد بیشتر وام دادند که بیش از ۲۲۴۷.۸ هزار میلیارد ریال است .
بانک های بورسی چقدر وام دادند؟

به گزارش می متالز، بانک مرکزی اعلام کرد: تسهیلات پرداختی بانک‌های دولتی و بورسی به بخش‌های اقتصادی طی سه ماه نخست سال  بیش از  2247.8 هزار میلیارد ریال بوده که در مقایسه با دوره مشابه سال قبل 50.5 درصد افزایش داشته است.

در این مدت سهم تسهیلات پرداختی در قالب سرمایه در گردش در کلیه بخش‌های اقتصادی 1406.8 هزار میلیارد ریال معادل 62.6 درصد کل تسهیلات پرداختی است که در مقایسه با دوره مشابه سال قبل مبلغ 522.9 هزار میلیارد ریال معادل 59.2 درصد افزایش داشته است.

سهم تسهیلات پرداختی بابت تأمین سرمایه در گردش بخش صنعت و معدن معادل 587 هزار میلیارد ریال بوده که حاکی از تخصیص 41.7 درصد از منابع تخصیص یافته به سرمایه درگردش تمام بخش‌های اقتصادی (مبلغ 1406.8 هزار میلیارد ریال) است.

از 739.5 هزارمیلیارد ریال تسهیلات پرداختی در بخش صنعت معادل 79.4 درصد آن (مبلغ 587 هزار میلیارد ریال) در تأمین سرمایه در گردش پرداخت شده که بیانگر توجه و اولویت‌دهی به تأمین منابع برای این بخش توسط بانک‌ها در سال جاری است.  

عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم