تاریخ: ۱۰ مرداد ۱۳۹۹ ، ساعت ۲۳:۲۸
بازدید: ۳۹۱
کد خبر: ۱۲۰۶۰۵
سرویس خبر : فلزات غیرآهنی

"کیک روی" محصول پرفروش "فروی" در اولین ماه تابستان

می متالز - شرکت ذوب روی اصفهان با نماد "فروی" گزارش فعالیت ماهانه 1ماه منتهی به 31 تیرماه خود را منتشر کرد و بر اساس آن کیک روی به عنوان پرفروشترین محصول در بازار داخلی شناخته شده است.
"کیک روی" محصول پرفروش "فروی" در اولین ماه تابستان

به گزارش می متالز، میزان فروش ماهیانه شرکت ذوب روی اصفهان، در تیر ماه امسال 157,937 میلیون ریال بوده است. همچنین این رقم در 3 ماه نخست امسال به میزان 515,099 میلیون ریال ثبت شده است.

بر اساس آمار منتشره، فروش داخلی شرکت در ماه تیر 8,416 میلیون ریال بوده است و در 3 ماهه نخست امسال نیز این 24,525 میلیون ریال شده و به نظر می رسد که وضعیت فروش در این ماه نسبت به ماه های قبل تغییر زیادی نداشته است.

بیشترین فروش تولیدات شرکت در بازارهای داخلی در تیر ماه امسال، محصول کیک روی بوده است.

همچنین از ابتدای سال مالی 99 تا پایان تیرماه 994تن شمش روی تولید شده اما فروشی در این مدت انجام نگرفته است. اما در زمینه تولید سرباره روی میزان تولید 99تن بوده که از این میزان 64 تن آن با ارزش 6474نیلیون ریال به فروش رسیده است.

بر اساس این گزارش، فروش صادراتی شرکت در تیرماه امسال 149,419 میلیون ریال بوده است، همچنین در مدت 3 ماه نخست امسال 498,828میلیون ریال بوده که در مجموع می‌توان گفت میزان صادرات حاصله طی مدت 4 ماه امسال شرکت ذوب روی اصفهان رقم 639,247میلیون ریال شده است.

عمده محصولات صادراتی شرکت در این ماه شمش روی بوده است. همچنین میزان صادرات شمش در تیرماه  99، به میزان 1,204 تن بوده است این در حالی است که شرکت در ماه قبل صادراتی از این محصول نداشته است.

شرکت ذوب روی اصفهان از ابتدای سال مالی تا انتهای تیر ماه 99 در مجموع مبلغ 673,036 میلیون ریال فروش داشته که نسبت فروش تولیدات شرکت در مدت مشابه سال 98 که رقم 394,241میلیون ریال بوده از رشد 70درصدی این شرکت خبر می‌دهد.

گفتنی است عدم صادرات شمش روی در مدت 4 ماهه نخست امسال ، شاید به دلیل وضع عوارض صادراتی است که از سوی دولت برای تولیدکنندگان و صادرکنندگان این محصول گذاشته شده است. چرا با توجه به افزایش هزینه های تولید به دلیل افزایش نرخ ارز و همچنین شیوع ویروس کرونا، در کل روند صادرات با مشکل روبرو گشته و وضع عوارض صادراتی نیز در نهایت سبب شده تا صادرات این محصول از صرفه اقتصادی دور شود.

عناوین برگزیده