به گزارش می متالز به نقل از بورس نیوز، گاهی مسوولان در صحبت های خود آمارها و اعداد و ارقامی ذکر می کنند که از شنیدن آن حیرت میکنیم. هر وقت به نفع شان باشد، قیمت ها را بسیار بالاتر از واقعیت اعلام می کنند و هر گاه به نفع شان نباشد، قیمت های چندسال قبل را به امسال تعمیم می دهند و اعتراض هم کنید می گویند بقالی محله ما خیلی ارزان تر می فروشد! حالا حکایت بعضی اهالی بهارستان است؛ آقایانی که قرار است برای یک مملکت تصمیم بگیرند، در جریان قیمت های بازار نیستند و از آن بدتر آنکه، با وجود بی خبری اظهار نظر می کنند. یکی از اعضای کمیسیون عمران گفته طی ۱۰ روز گذشته قیمت میلگرد حدودا رشد ۴۰۰ درصدی و سیمان رشد ۲۰۰ درصدی داشته است! فعالان صنف آهن و فولاد و سیمان هم کف به دهان آورده اند و گفته اند واقعا؟؟ کو؟ کی؟ کجا؟؟؟
فولادی ها افزایش نرخ را قبول دارند؛ ولی قیمت تیرآهن و میلگرد در بازار آزاد حداکثر ۱۰۰ درصد گران شده، نه ۴۰۰ درصد! سیمانی ها هم گفتند ما بعد از مدت ها دوندگی، یک مجوز افزایش نرخ ۲۰ درصدی گرفتیم و با هزینه حمل و کمی گران فروشی خرده فروشان و... ، سیمان نهایتا ۳۵ درصدی گران شده باشد. ما هم بررسی کردیم دیدیم بی راه نمی گویند و افزایش نرخ ۴۰۰ درصدی و ۲۰۰ درصدی، بیش از حد اغراق بوده! حالا هدف شان چیست، ما که نفهمیدیم؛ ولی این گزافه گویی ها قطعا به نفع بازار نیست.
تحلیل های کارشناسی همیشه مخاطبین خاص خود را داشته و باید قدردان تحلیلگرانی که وقت و انرژی صرف می کنند تا به مردم اطلاعاتی دهند، بود؛ ولی امان از روزی که تحلیل به تفریح آقایان تبدیل شود و در هر حوزه ای سرک بکشند تا حرفی زده باشند. یکی از کارشناسان محترم که به لطف همین تحلیلگری ها به چهره شناخته شده ای هم تبدیل شده، امروز ۴ مصاحبه جنجالی داشته که در یکی دلایل افزایش نرخ ارز را مطرح کرده (البته دلایلی متفاوت با سایرین) ، در مصاحبه دوم به قیر مجانی و سیاست های مربوط به وزارت راه خرده گرفته و در سومی، شرحی کامل از مزایای گشایش مرز زمینی با عراق و ترکیه ارائه کرده و در چهارمی، نگرانی هایش در مورد رشد بورس و خروج پول از بازار سرمایه را تفسیر کرده! خدا قوت دلاور...
مدیر عامل یکی از شرکت های پتروشیمی بزرگ بازار هم گویا وقتی پای انتصاب و انتخاب مدیری در مجموعه اش به میان آید، فقط همشهری هایش را قبول دارد و اصلا به غیر همشهری هایش، سمت مدیریتی نمی دهد. این هم یک مدل نژاد پرستی و قومی گرایی است دیگر و خدا را شکر که مدیرانی از این جنس، کم هم نداریم.
برگزاری مجمع به صورت آنلاین ظاهرا برای جلب رضایت سهامداران است؛ ولی کافی است بعضی مجامع آنلاین را رصد کنید تا ببینید گاهی صدا هست و تصویر نیست، گاهی هم تصویر هست و صدا نیست و چیزی که به جای این کمبود ها، زیاد هم هست انتقادات و اعتراضات سهامداران خرد است. در دنیای تکنولوژی، اگر نتوانیم یک پوشش صوتی و تصویری از یک جلسه یکی دو ساعته ارائه کنیم، جای تعجب است. حداقل اندکی از پاداش هیات مدیره را صرف پوشش آنلاین مجامع کنید تا با روح و روان سهامداران بازی نشود.