تاریخ: ۱۲ مرداد ۱۳۹۹ ، ساعت ۱۰:۳۰
بازدید: ۱۸۸
کد خبر: ۱۲۰۹۶۰
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت

کتاب «رشد اقتصادی شتابان در ایران» به کتابخانه سازمان بورس رفت

می متالز - این کتاب به تالیف محمد مخبر در ۳۶۲ صفحه توسط انتشارات چالش منتشر شده که وضع اقتصاد کشور در بخش‌های مختلف اقتصادی را مورد بررسی قرار داده است و به تجربیات کشورهای دیگر در این حوزه اشاره و در آخر پیشنهاداتی هم ارائه کرده است.
کتاب «رشد اقتصادی شتابان در ایران» به کتابخانه سازمان بورس رفت

به گزارش می متالز، با توجه به وجود ظرفیت‌ها و توانایی‌های بالقوه در اقتصاد ایران و نظر به فاصله درآمد سرانه کشور ما از کشورهای توسعه یافته، تمرکز بر رشد اقتصادی و اجرای برنامه ها و سیاست‌های مقتضی جهت تحقق رشد های بالا و مستمر یکی از ضروریات برنامه های توسعه در ایران است.

 عملکرد دهه اخیر اقتصاد ایران نشان می‌دهد که فاصله قابل توجهی میان وضع موجود و مطلوب وجود دارد. در میان شاخص های کلان اقتصادی نرخ رشد اقتصادی از جایگاه ویژه ای برخوردار است.

رشد اقتصادی به سور کلی تغییر تولید ناخالص ملی نسبت به سال گذشته را نشان می دهد، اما می‌توان با استفاده از این شاخص و نیز رشد اقتصادی بخش های مختلف نشان داد که مسیر حرکت بخش‌های مختلف اقتصاد به چه سمت بوده است و کدام بخش‌ها بیشتر در اقتصاد کشور نقش داشته اند. از سوی دیگر رقم رشد اقتصادی در هر یک از بخشها در مقایسه با ارقام ذکر شده در برنامه های توسعه ای کشور بیانگر میزان توفیق دولت در اجرای برنامه ها و پیگیری اهداف خواهد بود.

این کتاب اخیراً به مجموعه کتاب های کتابخانه سازمان بورس و اوراق بهادار افزوده شده است. این کتابخانه فعالیت خود را از سال ۱۳۷۴ با هدف اطلاع‌رسانی و ارائه خدمات به دانشجویان، اساتید، سرمایه‌گذاران و سایر علاقمندان آغاز کرد. سیر توسعه و تکمیل منابع طی سال‌های پس از آن در راستای تبدیل این کتابخانه به تخصصی‌ترین مرکز مورد مراجعه محققان و علاقمندان به بازار سرمایه تداوم یافت.

 ماحصل این تلاش گردآوری بیش از ۵۷۸۴ عنوان کتاب انگلیسی (نسخه چاپی و الکترونیکی)، ۴۸۸۰ عنوان کتاب فارسی، ۲۴۱۵ عنوان پایان‌نامه فارسی و انگلیسی مرتبط با حوزه‌های بازار سرمایه، ۶۴ عنوان نشریه تخصصی و ۶۴۱۶ عنوان مقاله فارسی و انگلیسی در نرم‌افزار جامع کتابخانه شد، همچنین مجموعه نرم افزارهای نور شامل ۸۱ مجموعه آثار نویسندگان برتر اسلام و ایران در دسترس محققان قرار گرفته است.

 علاقه‌مندان جهت جستجو در منابع کتابخانه می‌توانند به سایت http://lib.seo.ir/faces/home.jspx مراجعه و یا با شماره تلفن های ۱۹۱-۸۴۰۸۳۱۹۰ تماس بگیرند.

 آدرس کتابخانه: خیابان حافظ پایین تر از خیابان جمهوری نبش خیابان هاتف ساختمان بورس طبقه ۴.

عناوین برگزیده