به گزارش می متالز، در هفتهای که پشت سر گذاشتیم، اعداد و ارقام متعددی در ارتباط با اقتصاد، تجارت و کسبوکار در اقصی نقاط جهان، از سوی رسانهها، نهادهای اقتصادی ملی و بینالمللی و مراکز تحقیقاتی منتشر شد که مهمترین آنها را میتوان در موارد ذیل خلاصه کرد:
کنفرانس تجارت و توسعه ملل متحد (آنکتاد): ارزش تجارت خدمات در جهان طی سهماهه نخست سال جاری میلادی در مقایسه با دوره مشابه سال قبل 7.6 درصد کاهش یافته است.
صندوق بینالمللی پول: هیاتمدیره صندوق بینالمللی پول با پرداخت 4.3 میلیارد دلار وام به دولت آفریقای جنوبی در راستای کمک به مقابله با اثرات اجتماعی و اقتصادی بحران کرونا موافقت کرد.
بلومبرگ: شرکت خودروسازی فیات-کرایسلر در سهماهه دوم سال جاری میلادی به دلیل کاهش شدید تقاضای خودرو در آمریکای شمالی و دیگر مناطق جهان (بر اثر بحران کرونا) متحمل 1.24 میلیارد دلار زیان شده است.
بلومبرگ: تاکنون حدود نیمی از شرکتهای حاضر در فهرست 500 شرکت برتر بورس نیویورک (فهرست موسوم به S&P 500) صورتهای مالی خود در سهماهه دوم سال جاری میلادی را منتشر کردهاند که 34 درصد از آنها طی این دوره سهماهه شاهد افت درآمد بودهاند.
مارکت واچ: شرکت اپل در سهماهه دوم سال جاری میلادی 59.7 میلیارد دلار درآمد کسب کرده است که این رقم در مقایسه با دوره مشابه سال قبل 11 درصد افزایش نشان میدهد.
مارکت واچ: در پایان معاملات روز دوشنبه 27 ژوئیه (ششم مردادماه) قیمت هر اونس طلا در بازارهای جهانی به 1931 دلار رسید تا رکورد تاریخی قیمت طلا شکسته شود.
رویترز: مؤسسه ملی آمار و جغرافیای مکزیک در گزارشی اعلام کرد که تولید ناخالص داخلی این کشور در سهماهه دوم سال جاری میلادی 18.9 درصد نسبت به دوره مشابه سال قبل کوچکتر شده است.
سیانبیسی (CNBC): بر اساس تحقیقات اتحادیه آزادیهای مدنی آمریکا، افراد مهاجر ساکن این کشور سالانه بهطور متوسط 90 میلیارد دلار مالیات میپردازند، اما سهم آنها از منابع رفاهی و یارانههای دولتی تنها 5 میلیارد دلار است.
سیانبیسی (CNBC): شرکت آمازون که بهتازگی مجوزهای لازم برای فعالیت گسترده در زمینه شبکه اینترنت ماهوارهای را از کمیسیون فدرال ارتباطات آمریکا اخذ کرده است، قصد دارد 10 میلیارد دلار در این حوزه سرمایهگذاری کند.
سیانبیسی (CNBC): شرکت آلفابت (سهامدار عمده گوگل) در سهماهه دوم سال جاری میلادی 38.3 میلیارد دلار درآمد داشته است که این رقم در مقایسه با دوره مشابه سال قبل 2 درصد کاهش نشان میدهد.
والاستریت ژورنال: برآوردهای اولیه وزارت بازرگانی آمریکا حاکی از این است که اقتصاد این کشور طی دوره سهماهه دوم سال 2020 در مقایسه با دوره مشابه سال قبل 32.9 درصد کوچکتر شده است.
فایننشال تایمز: دفتر آمار دولت فدرال آلمان اعلام کرد که بر اساس برآوردهای اولیه کارشناسان این نهاد دولتی، تولید ناخالص داخلی آلمان در سهماهه دوم سال جاری میلادی 10.1 درصد نسبت به دوره سهماهه قبل کاهش یافته است که این میزان افت تولید ناخالص داخلی از آغاز ثبت آمارهای سهماهه تولید ناخالص داخلی در آلمان (دهه 1970 میلادی) تاکنون بیسابقه است.
یورو استات: شاخص تورم مصرفکننده در منطقه یورو طی ماه ژوئیه نسبت به ماه مشابه سال قبل 0.4 درصد افزایش یافته است.
یورو استات: برآوردهای اولیه نشان میدهد که تولید ناخالص داخلی کشورهای منطقه یورو در سهماهه دوم سال 2020 در مقایسه با دوره مشابه سال قبل 15.0 درصد کاهش نشان میدهد. اسپانیا (با رشد اقتصادی منفی 22.1 درصد) بیشترین افت تولید ناخالص داخلی در بین کشورهای منطقه یورو را طی دوره مذکور به خود اختصاص داده است.
یورو استات: نرخ بیکاری در اتحادیه اروپا و منطقه یورو طی ماه ژوئن به ترتیب 7.1 درصد و 7.8 درصد بوده است.