به گزارش می متالز، کیوان محمدی مدیرعامل یک شرکت دانش بنیان، از تولید پرینتر محفظه قالبهای ماسهای برای ریخته گری و شبیه ساز تراشکاری پیشرفته، خبر داد و گفت: این پروژه طرح تازهای است که برای اولین بار در کشور انجام شده است تا جاییکه محدود کشورهایی صاحب چنین فناوری هستند.
وی تصریح کرد: این دستگاه بیشتر در صنایع ریختهگری کاربرد دارد. در حال حاضر شرکت نفت و برخی از صنایع از دستاوردهای این شرکت بهرهمند شدند.
محمدی درخصوص افزایش قیمت ارز برای تامین مواد اولیه شرکتهای دانشبنیان نیز افزود: قیمت محصولات شرکتهای دانش بنیان در شرایط کنونی افزایش یافته است و با توجه به اینکه برخی از محصولات ممنوعیت واردات دارند، زمینه سازی تولید این نوع محصولات از سوی شرکتهای دانش بنیان شده است.
به گفته کیوان محمدی مخترع دستگاه پرینتر تولید محفظه قالبهای ماسهای، با استفاده از این دستگاه نمونهسازی قطعات و ساخت فضای ریخته گری در کوتاه ترین زمان ممکن آماده می شود.
وی افزود: این دستگاه در مدت زمان 5 سال با صرف هزینه هنگفتی ساخته شده است. می توان برای ساخت دو دستگاه چیزی حدود 600 میلیون تومان هزینه شده است.
محمدی تأکید کرد: پرینتر محفظه قالبهای ماسهای تقریبا مشابه نمونه خارجی است اما فرایندها و تکنولوژی را توسعه داده شده است. ما قصد داریم که با بهینه کردن این محصول خدمات بیشتری را به شرکتهای متقاضی ارائه دهیم.
مدیرعامل این شرکت دانشبنیان گفت: هدف اصلی ما ارائه خدمات است نه تولید انبوه این محصول، در کشور ما متاسفانه هر محصولی که به بازار ارائه می شود بعد از مدتی با تغییر اندکی کپیبرداری و ثبت اختراع میشود و در این زمینه ارگان یا سازمانی مسئولیتی را قبول نمیکند که جلوی کپیبردار را بگیرد، بنابراین خدمات دهی این نوع محصول برای ما صرفه اقتصادی دارد.
وی خاطرنشان کرد: زمانی جهش تولید در کشور محقق میشود که وضعیت اقتصاد و بازار ثبات و سروسامان گرفته باشد، زمانی که قیمت ارز در حال نوسان یا افزایش است هیچ تولیدکنندهای حاضر نیست با این شرایط فعالیت کند بنابراین اکثر واحدها تعطیل میشوند. دولت به جای سنگاندازی برای شرکتهای دانشبنیان از آنها حمایت کند و ثبات را به بازار برگرداند.