تاریخ: ۱۳ مرداد ۱۳۹۹ ، ساعت ۱۷:۰۰
بازدید: ۲۷۷
کد خبر: ۱۲۱۳۱۰

ظرفیت تخلیه و بارگیری کالا در بوشهر افزایش می‌یابد

می متالز - مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر گفت: ظرفیت تخلیه و بارگیری کالا در بوشهر افزایش می‌یابد.
ظرفیت تخلیه و بارگیری کالا در بوشهر افزایش می‌یابد

به گزارش می متالز، سیاوش ارجمندزاده ظهر دوشنبه در نشست مسوولان استان بوشهر اظهار داشت: در راستای توسعه زیرساخت‌های بندری بوشهر تلاش‌های بسیار زیادی صورت گرفته است.

وی با اشاره به نقش مهم توسعه زیرساخت‌های بندری در بهبود وضعیت اقتصادی و توسعه اشتغال بیان کرد: استان بوشهر دارای سابقه‌ای درخشان در عرصه تجارت و دریانوردی است و توسعه زیرساخت‌های بندری بوشهر را به رونق دیرینه بازمی‌گرداند.

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر ادامه داد: از جمله طرح‌های مهم در بندر بوشهر می‌توان به اجرای طرح‌های اسکله‌سازی، راه دسترسی به بندر نگین و لایروبی حوضچه اشاره کرد.

وی ادامه داد: با تلاش‌های صورت گرفته هم‌اکنون زمینه پهلوگیری کشتی‌های ۲۰ هزار تنی فراهم شده و دومین کشتی ۲۰ هزار تنی خاک فسفات در بندر بوشهر پهلوگرفت که در تأمین نیازها بسیار مهم بود.

ارجمندزاده با اشاره به نقش واردات فسفات از بندر بوشهر در رونق تولید تصریح کرد: ظرفیت تخلیه بندر بوشهره م‌اکنون هفت میلیون تن است که با توسعه زیرساخت‌های بندری این ظرفیت افزایش می‌یابد.

منبع: تین نیوز
عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم