به گزارش می متالز، مهندس غلامحسین رحیمیان با اعلام این خبر، گفت: در شرایط کنونی کشور و با وجود تحریمها و کمبودهایی که وجود دارد این توانمندی را داریم که طرحهای توسعهای را با قدرت و همت پیش میبریم و رکورددار تولید در بسیاری از زمینهها هستیم.
وی ادامه داد: این اتفاق مهم، بسی جای قدردانی دارد زیرا این پیشرفتها حاصل نمیشود مگر با همت و پشتکار تکتک فعالان شرکت که دست در دست هم دادهاند و به کار خود ایمان دارند.
قائممقام شرکت سنگآهن گهر زمین در خصوص مدت زمان انجام و آغاز به کار این پروژهها گفت: برای خطوط چهار و پنج کنسانتره بازه زمانی حدود ۳۶ ماهه در نظر گرفته شده است و برای خط ۲ گندلهسازی امیدواریم تا ۴۰ ماه آینده به بهرهبرداری برسد.
رحیمیان ابراز امیدواری کرد: با عملیاتی شدن این طرحها رکورد تازهای را ثبت کنیم و بهرهبرداری این طرحها زودتر از زمان مقرر انجام شود زیرا طرحهای یاد شده انجام و بهرهبرداری آنها از جنبههای مختلف بهویژه ایجاد ارزش افزوده در محصولات شرکت و اشتغالزایی برای ما بسیار حائز اهمیت هستند.
همچنین وی افزود: در برنامه ما این است که در طرحهای آتی نیز از مهندسی بومیسازی قطعات داخل کشور تجهیزات را داشته باشیم و خطوط چهار و پنج کنسانتره و خط ۲ گندلهسازی نیز بسته به توان داخل است و این پروژهها بهصورت E P C خواهد بود.
مدیر پروژه گندلهسازی در مورد اجرایی شدن خط دوم پروژه گندلهسازی گفت: بهرهبرداری از این خط که تا حدود ۴۰ ماه دیگر انجام خواهد شد معادل پنج میلیون تن گندله به ظرفیت تولید سالانه شرکت سنگآهن گهر زمین اضافه خواهد کرد.
حسن امین زاده در خصوص اجرای این پروژه خاطرنشان کرد: شرکت سنگآهن گهر زمین با توجه به تجربه و توانی که در مسیر اجرای پروژه گندله یک به دست آورده است این امیدواری را دارد که درصد بیشتری از پروژه گندله ۲ توسط نیروهای بومی انجام شود.
وی در خصوص اشتغالزایی این پروژه گفت: در زمان اجرای پروژه ۸۰۰ تا ۱۰۰۰ نفر مشغول به کار میشوند و با آغاز به کار این پروژه ۵۰۰ نفر بهصورت مستقیم و ۱۲۰۰ نفر بهصورت غیرمستقیم مشغول به کار خواهند شد.
مدیر پروژه چهار و پنج کنسانتره شرکت سنگآهن گهر زمین نیز در مراسم آغاز عملیات اجرایی احداث این خطوط در خصوص این طرحها گفت: برای این طرحها ۱۲۰ میلیون یورو سرمایهگذاری شده است و شرکت سنگآهن گهر زمین برنامه تولید ۱۰ میلیون تن کنسانتره در قالب پنج خط ۲ میلیون تنی را در دستور کار خود دارد.
محسن نجفآبادی با اشاره به اینکه تاکنون سه خط از این طرح اجرایی شده که آخرین آن ۲۲ بهمن پارسال انجام شد گفت: با آغاز به کار خطوط چهار و پنج کنسانتره شاهد افزایش ۵۰ درصدی تولید کنسانتره و شاهد رسیدن به تولید ۱۰ میلیون تن خواهیم بود.
به گفته وی زمان اجرای این پروژه حدود ۳۶ ماه در نظر گرفته شده است اما امیدواریم بتوانیم ۲ ساله آن را به پایان برسانیم.
نجفآبادی در خصوص کیفیت کنسانتره تولیدی شرکت گهر زمین نیز گفت: درصد آهن کنسانتره شرکت، بالای ۶۸ درصد و میزان گوگرد آن کمتر از یک درصد است.
مدیر پروژه کنسانتره چهار و پنج شرکت گهر زمین در خصوص اشتغالزایی این طرحها نیز گفت: هر خط حدود ۱۵۰ نفر را مشغول به کار می کند و بهطور غیرمستقیم ۱۵۰۰ نفر با اجرایی شدن این طرحها مشغول به کار خواهند شد.
برای اجرای طرح گندله ۲ این شرکت ۲۲۰ میلیون یورو و برای خطوط سه و چهار کنتسانتره ۱۲۰ میلیون یورو و در مجموع ۳۴۰ میلیون یورو اعتبار تخصیص یافته است.
شهرستان سیرجان به عنوان قطب معدنی کشور در ۱۷۵ کیلومتری جنوب غربی کرمان قرار دارد.