تاریخ: ۲۶ مرداد ۱۳۹۹ ، ساعت ۱۶:۳۳
بازدید: ۳۲۰
کد خبر: ۱۲۳۹۰۵
سرویس خبر : خودرو و قطعه سازی

تولید ۱۰ خودروی سواری با کیفیت ۴ ستاره در تیرماه

می متالز - اداره کل صنایع حمل و نقل وزارت صنعت، معدن و تجارت اعلام‌کرد: براساس آخرین گزارش ارزش‌یابی کیفی انجام شده در تیرماه امسال، در گروه خودروهای سبک ۱۰ خودروی سواری توانستند چهار ستاره کیفی به دست آورند و همچنین ۲۸ خودروی سبک سواری و وانت سه ستاره کیفی به خود اختصاص دادند.
تولید ۱۰ خودروی سواری با کیفیت ۴ ستاره در تیرماه

به گزارش می متالز، برپایه این گزارش در تیرماه امسال در گروه خودروهای سبک و در بخش وانت و فهرست قیمتی یک، وانت نیو پیکاپ فوتون دیزلی شرکت ایران‌خودرو دیزل با دریافت سه ستاره کیفی بالاترین کیفیت خودروهای تولیدی ساخت داخل را به خود اختصاص داد.

در فهرست قیمتی دو، گروه خودروهای سبک و در بخش وانت نیز وانت‌های‌ نیسان ریچ شرکت زامیاد، سایپا ۱۵۱ شرکت بن‌رو و مزدا کارا ۲۰۰۰ تک‌کابین بهمن‌موتور موفق به کسب سه ستاره کیفی شدند.

در همین گروه، تولیدات وانت مزدا کارا ۲۰۰۰ دوکابین متعلق به شرکت بهمن‌موتور و وانت آریسان شرکت ایران‌خودرو دیزل با کسب دو ستاره کیفی در رده بعدی جای گرفتند و نیسان‌های تک سوز و دوگانه سوز شرکت زامیاد توانستند یک ستاره کیفی را از آن خود کنند.

پژو ۲۰۰۸ تنها دارنده پنج ستاره کیفی

در گروه سبک بخش سواری خودروی پژو ۲۰۰۸ شرکت ایران خودرو/ ایکاپ موفق به دریافت پنج ستاره کیفی شد و بیشترین امتیاز را به خود اختصاص داد؛ این خودرو در فهرست قیمتی دو قرار دارد و در این فهرست، هایماS۷ اتوماتیک ایران‌خودرو خراسان نیز چهار ستاره کیفی را از آن خود کرد.

JAC-S5 و JAC-S3 کرمان موتور در این فهرست قیمتی سه ستاره‌ای شدند. SWM G01 سیف خودرو و تیگو ۵ مدیران خودرو نیز سه ستاره به دست آوردند.

در این گروه و این کلاس قیمتی MVM X۳۳S مدیران خودرو دو ستاره و آریزو ۵ مدیران خودرو نیز یک ستاره کسب کرد.

در سطح قیمتی یک نیز خودروی تیگو۷ شرکت مدیران خودرو سه ستاره کیفی به دست آورد.

بنابر این گزارش، در فهرست قیمتی سه، خودروی B۳۰ شرکت بهمن موتور چهار ستاره ای شد.

همچنین در سطح قیمتی چهار، خودروهای تندر ۹۰ پلاس اتوماتیک، دنا پلاس، پژو ۲۰۷ اتوماتیک، پژو ۲۰۷ اس.دی اتوماتیک، پژو ۲۰۷ اس.دی و پژو ۲۰۷، همگی از ایران‌خودرو و پارس تندر شرکت پارس خودرو هر کدام چهار ستاره کیفی به دست آوردند.

در این لیست قیمتی، رانا، پژو ۲۰۶SD، پژو ۲۰۶ و دانگ فنگ ۳۰H و دنا همگی از محصولات ایران خودرو سه ستاره کیفی را از آن خود کردند و خودروی پژو پارس اتوماتیک ایران‌خودرو کرمانشاه نیز سه ستاره ای شد.

در این فهرست، خودروهای سورن ایران‌خودرو تبریز، پژو پارس ایران‌خودرو کرمانشاه، پژوپارس ایران‌خودرو فارس، پژو پارس ایران‌خودرو مازندران، پژو پارس صنایع خودروسازی فردا همگی سه ستاره کیفی را از آن خود کردند.

پژو پارس ایران‌خودرو، برلیانسH۲۳۰  پارس‌خودرو، رنو ساندرو اتوماتیک پارس‌خودرو، سمند ایران‌خودرو تبریز و پژو ۴۰۵ ایران‌خودرو خراسان نیز سه ستاره کیفی را از آن خود کردند.

در سطح قیمتی پنج نیز خودروهای سایپا ۱۳۱X، سایپا ۱۳۲X شرکت سایپا و سایپا ۱۳۱X پارس خودرو، دو ستاره کیفی به دست آوردند.

کوییک و تیبا ۲ سایپا، ساینا و تیبای سایپا سیتروئن نیز موفق به دریافت سه ستاره کیفی شدند.

کیفیت تولید کامیونت، کامیون، اتوبوس و مینی‌بوس

در بخش کامیونت، کامیونت ایسوزو NMR۸۵ بهمن‌دیزل و کامیونت ایسوزو NPR۷۵K بهمن دیزل و کامیونتFAW TigerV۶ سیبا موتور خودروی‌های سنگین چهار ستاره کیفی شدند و کامیونت الوند شرکت سایپادیزل و شیلر بهمن‌دیزل سه ستاره کیفی را از آن خود کردند.

در بخش کامیون نیز کامیون ایسوزو NPR۷۵M  بهمن دیزل چهار ستاره کیفی به دست آورد.

کامیون FAW Tiger V8 سیباموتور سه ستاره کیفی و کامیون بنز WH ایران‌خودرودیزل سه ستاره کیفی به دست آوردند.

در بخش کشنده‌، خودروی کشنده فوتون Auman H4 شرکت ایران‌خودرو دیزل توانست چهار ستاره کیفی را به دست آورد و کشنده FAW J6 سیباموتور نیز سه ستاره به دست آورد.

در بخش مینی‌بوس نیز مینی‌بوس ایسوزو سحر شرکت بهمن‌دیزل چهارستاره کیفی به دست آورد و شیلر بهمن‌دیزل در فهست سه ستاره‌ها قرار گرفت.

در بخش اتوبوس بین شهری نیز اتوبوس درسا از تولیدات عقاب افشان چهار ستاره به دست آورد.

عناوین برگزیده
رتبه بازدهی تولید مسکن/ معمای «تغییر شغل» بسازوبفروش‌ها/ ساخت وساز طی ۶ سال گذشته به ۴ بازار باخت/ فقط سود بانکی با عایدی ساختمانی رقابت می‌کند/ تخریب گر اصلی «بازدهی ساخت مسکن»، تورم زمین است/ میانگین حاشیه سود «ساخت مسکن» در کشور طی این مدت ۴۳ درصد بوده که از میانگین تورم مسکن به میزان ۶۴ درصد، به مراتب کمتر و غیرقابل توجیه است
بررسی معمای «تغییر شغل» بسازوبفروش‌ها و «سقوط» سرمایه‏‏‏‌گذاری واقعی ساختمانی

رتبه بازدهی تولید مسکن/ معمای «تغییر شغل» بسازوبفروش‌ها/ ساخت وساز طی ۶ سال گذشته به ۴ بازار باخت/ فقط سود بانکی با عایدی ساختمانی رقابت می‌کند/ تخریب گر اصلی «بازدهی ساخت مسکن»، تورم زمین است/ میانگین حاشیه سود «ساخت مسکن» در کشور طی این مدت ۴۳ درصد بوده که از میانگین تورم مسکن به میزان ۶۴ درصد، به مراتب کمتر و غیرقابل توجیه است