تاریخ: ۲۹ مرداد ۱۳۹۹ ، ساعت ۱۶:۰۸
بازدید: ۱۵۵
کد خبر: ۱۲۴۲۲۵

۲ هزار و ۶۰۰ کیلومتر راه روستایی در قالب طرح ابرار آسفالت شد

می متالز - سرپرست معاونت راه‌های روستایی و فرعی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای گفت: از زمان اجرای طرح ابرار تاکنون، ۲ هزار و ۶۰۰ کیلومتر جاده در محورهای روستایی کشور آسفالت شده و تلاش بر این است تا در قالب این طرح، شاخص بهره‌مندی روستاییان از راه مناسب ارتقا یابد.
۲ هزار و ۶۰۰ کیلومتر راه روستایی در قالب طرح ابرار آسفالت شد

به گزارش می متالز، شعبانعلی خاوری اظهار داشت: از سال ۹۸ ساخت راه های روستایی به سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای واگذار شده است و در این زمینه این سازمان طرح ابرار را در دستور کار دارد تا عقب ماندگی ها در خصوص آسفالت راه های روستایی جبران شود.

وی تصریح کرد: مقرر شده در قالب طرح ابرار در سال های ۹۸ و ۹۹، پنج هزار و ۵۰۰ کیلومتر راه روستایی در کشور آسفالت شود که تاکنون ۲ هزار و ۶۰۰ کیلومتر از این میزان محقق شده است.  

خاوری درباره بهره‌مندی روستاییان از راه مناسب گفت: طول راه های روستایی کشور، ۲۰۶ هزار کیلومتر است که البته بهره مندی روستاییان استان خراسان شمالی از راه مناسب از متوسط کشوری آن کمتر است.

سرپرست معاونت راه های روستایی و فرعی سازمان راهداری وحمل و نقل جاده ای خاطرنشان کرد: امید است تعهدات این سازمان در طرح ابرار، تا پایان سال مالی ۹۹ محقق شود.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل راهداری خراسان شمالی هم گفت: تاکنون بیش از ۱۵ کیلومتر راه در محورهای روستایی این استان در قالب طرح ابرار آسفالت شده است.

جعفر شهامت اظهار داشت: اجرای طرح ابرار با کمک منابع ملی و استفاده از توان ماشین آلات راهداری انجام شده است.  

سرپرست معاونت راه های روستایی و فرعی سازمان راهداری وحمل و نقل جاده ای، در سفر دو روزه به خراسان شمالی از محورهای روستایی شهرستان های رازوجرگلان، مانه و سملقان،  اسفراین و فاروج بازدید کرد.

استان خراسان شمالی ۱۸۰ کیلومتر بزرگراه، ۴۴۰ کیلومتر راه اصلی و حدود چهار هزار و ۷۰۰ کیلومتر راه روستایی دارد.

منبع: تین نیوز
عناوین برگزیده
ضرورت خودداری از نگاه‌های بخشی، استانی و منطقه‌ای در زنجیره تولید فولاد کشور
محمدیاسر طیب‌نیا، مدیرعامل فولاد مبارکه در نخستین پنل تخصصی همایش «توسعه متوازن و پایدار صنعت آهن و فولاد ایران» با عنوان «سیاست‌گذاری و نظام حکمرانی در توسعه پایدار و متوازن صنعت آهن و فولاد ایران» (۴):

ضرورت خودداری از نگاه‌های بخشی، استانی و منطقه‌ای در زنجیره تولید فولاد کشور

صنعت فولاد یک‌ میلیون‌ و دویست هزار شغل ایجاد کرده و نباید اجازه دهیم این صنعت با چالش روبه‌رو شود
محمدیاسر طیب‌نیا، مدیرعامل فولاد مبارکه در نخستین پنل تخصصی همایش «توسعه متوازن و پایدار صنعت آهن و فولاد ایران» با عنوان «سیاست‌گذاری و نظام حکمرانی در توسعه پایدار و متوازن صنعت آهن و فولاد ایران» (۲):

صنعت فولاد یک‌ میلیون‌ و دویست هزار شغل ایجاد کرده و نباید اجازه دهیم این صنعت با چالش روبه‌رو شود